Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 06 Ekim 2022 - 11:58 Yorum: 0

Siverek’te halk kasabı et satışına başladı

Siverek Belediyesince dar gelirli vatandaşların ucuz ve sağlıklı et ürünlerine kolayca ulaşabilmeleri amacıyla açılan halk kasabı satışa başladı.

Siverek’te halk kasabı et satışına başladı

Siverek Belediyesince dar gelirli vatandaşların ucuz ve sağlıklı et ürünlerine kolayca ulaşabilmeleri amacıyla açılan halk kasabı satışa başladı.

Halktan gelen talepleri değerlendiren Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, vatandaşlara ucuz et sağlanması amacıyla çalışma yapılması talimatı verdi. Harekete geçen ekipler, Ağaçhan Park'ında Siverek Belediyesi Kasabında faaliyete başladı. İş ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren belediye kasabı, hafta içi her gün saat 08.30'da et satışına başlıyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, et satışının dar gelirli vatandaşların yararlanması amacıyla açıldığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca şu ifadeler kullanıldı:

"Vatandaşlarımızdan gelen tüm talepler Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak tarafından titizlikle incelenmektedir. Başkanımızın halkımıza ucuz ve sağlıklı et sağlanması talimatının ardından yapılan çalışmalarla Siverek Belediyesi kasabı hizmete açılmıştır. Kasap projesiyle vatandaşlarımız ucuz ve sağlıklı ete ulaşırken canlı hayvan yetiştiricileri de üretime teşvik edilerek hayvancılığın gelişmesine katkı sağlanıyor."

Kasapta dana kıyma ve kuşbaşı 100 liradan satılırken çiğköftelik 120, tavuk but 34, bütün tavuk ise 33 liradan satılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber