MENÜ

Siyaset, medya ve iş dünyasını buluşturan düğün

Bursa basınının önde gelen isimlerinden Gazeteci Cennet Yüzer Cankılıç’ın oğlu Arif Alperen ile Sabur ailesinin kızları Songül düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi. Renkli anların yaşandığı düğün siyaset, medya, sivil toplum örgütleri temsilc

Yayınlanma: 29 Eylül 2025 16:28 Güncelleme: 30 Eylül 2025 07:37
Siyaset, medya ve iş dünyasını buluşturan düğün
Bursa basınının önde gelen isimlerinden Gazeteci Cennet Yüzer Cankılıç’ın oğlu Arif Alperen ile Sabur ailesinin kızları Songül düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi. Renkli anların yaşandığı düğün siyaset, medya, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile iş dünyasının isimlerini bir araya getirdi.
Bursa basınının tanınmış isimlerinden Gazeteci Cennet Yüzer Cankılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen oğlu Arif Alperen ile Nermin-Salman Sabur ailesinin kızları Songül Sabur’un hayatını birleştirdiği düğün töreni uzun aradan sonra Bursa protokolunun buluştuğu güzel birlikteliklere imza attı. Gerçekleşen düğün Muradiye Külliyesi Baş İmamı Lütfi Taşçı Hoca’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duası ile başladı. Ardından çiftin nikahını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey kıyarken, Bursa’nın tanınmış isimlerinden oluşan nikah şahitlerinin sahnede uzun kuyruk oluşturması dikkat çekti.
Çiftin nikah şahitliklerini, AK Parti Milletvekilleri Refik Özen, Ahmet Kılıç, Mustafa Yavuz ve Osman Mesten ile İYİ Parti Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Valilerden İzzettin Küçük, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcısı Sedat Yalçın, MHP İl Başkanı Muhammet Tekin, Anahtar Parti il Başkanı Fikret Aslan, Gelecek Partisi İl Başkanı Fuat Kadıoğlu, Karesi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bayduz, önceki dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Danışmanı Harun Akın, önceki dönem AK Parti Milletvekili Şevket Orhan, Gelecek Partisi önceki dönem İl Başkanı Alpaslan Yıldız, Bursa Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Beyhan Bayhan, Emniyet Müdürü Fatma Karakaya, Düşünce Kulubü Genel Başkanı Ercan Yakut, Türk Tarım AŞ. Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, Aydınlar Ocağı Başkanı Ali Seydi Çakırel yaptı.
Nikahta sıra çiftlere evlilik cüzdanı vermeye gelince sahnede milletvekilleri arasında yaşanan bir espri davetlileri güldürdü. İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu elindeki evlilik cüzdanını tutarken, yanında bulunan AK Partili milletvekillerine, "Efendim genelde biz Meclis’te gensoru önergesi verince ya da bir teklifte bulununca iktidar partisi olarak kendileri hemen reddediyorlar, ama bu cüzdanı çiftimize iletmeleri için verdiğimizde kesinlikle reddedemeyecekler" demesi, AK Parti milletvekillerinin de "Bize bunlarla gelin" cevabı hem nikah şahitleri hem de davetlileri güldürürken, salonda dakikalarca alkışlandı.
Arif Alperen ile Songül çiftinin düğün töreni tam anlamıyla Bursa’nın siyaset, iş, medya ve STK temsilcilerini buluşturması bakımından da öne çıktı. Düğüne nikahtan hemen sonra gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Genel Başkan Yardımcısı Nazım Maral, Bursa Büyükşehir önceki dönem Belediye Başkanları Recep Altepe ve Alinur Aktaş, AK Parti Osmangazi ilçe Başkanı Adnan Kurtuluş, AK Parti Yıldırım ilçe Başkanı İrfan Akkaya, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Nurtaç Usta, MHP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Biçki, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Alfatlı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Akın, Anahtar Parti Nilüfer ilçe Başkanı Hasan Basri Mert Biltekin, İnegöl ilçe Başkanı Alper Idırel, Orhangazi ilçe Başkanı Sayim Uslutaş ile il ve ilçe yönetimleri tam kadro katılırken, iş dünyasından Karesi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bayduz’un yanısıra üst yönetimden Nedim Bayduz, Harun Asa ve Feridun Özyüksel ile eşleri, DOSABSİAD’ın bir önceki Başkanı ve Çevikel Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan, Anmen Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nurullah Danışman, Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Ertan, Vakıflar Bölge Müdürü Dr. Haluk Yıldız, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’ bürokratlarından Yılmaz Ekinci, İMO Başkanı Serdar Atilla Erdem, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Melike Baysal, İMSİAD Başkanı Şeref Demir, Osmangazi Yörük Türkmen Derneği Genel Başkanı Dinçer Akyel, Türk Dünyası Yörük Türkmen Derneği Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Aslan, AK Parti Önceki Dönem İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özkan İlhan, Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ercan Kırcalı, Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, ÇGD Başkanı Yüksel Baysal ile çok sayıda medya mensubu ve muhtarlar Gazeteci Cennet Yüzer Cankılıç ve ailesini bu mutlu günde yalnız bırakmadı.
ETİKETLER: Siyaset,, medya, dünyasını, buluşturan, düğün
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!

Bir Yorum Bırakın

Güvenlik Kodu

Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.

Diyarbakır'da tüp yüklü kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 12 yaralı

Diyarbakır'da tüp yüklü kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 12 yaralı

Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 22.00 sıralarında Mardin yolu Oğlaklı Kavşağı'nda tüp yüklü kamyon ile hafif ticari aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine 8 ambulans ve 24 sağlık pers

Trump yönetimi Kaliforniya’daki 20 bin posta oyu için Yüksek Mahkeme’ye başvurdu

Trump yönetimi Kaliforniya’daki 20 bin posta oyu için Yüksek Mahkeme’ye başvurdu

Amerika Birleşik Devletleri’nde 3 Kasım’da yapılacak ara seçimlere bir gün kala seçim sürecine ilişkin yeni bir hukuki tartışma yaşanıyor. ABD Adalet Bakanlığı, Kaliforniya’da vatandaş olmadığı şüphesi bulunan kişilere ait olduğu ileri sürülen yaklaşık 20

Meksika’da küçük sivil uçak yere çakılarak alev aldı: İki ölü

Meksika’da küçük sivil uçak yere çakılarak alev aldı: İki ölü

Meksika’da 2 kişi kapasiteli küçük sivil uçak seyir halindeyken irtifa kaybederek boş araziye düştü. Çarpmanın şiddetiyle tamamen alev alan uçaktan sağ kurtulan olmadı. Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve askeri ekip sevk edild

Washington'da seçim öncesi geniş çaplı elektrik kesintisi

Washington'da seçim öncesi geniş çaplı elektrik kesintisi

Amerika Birleşik Devletleri'nde başkanlık ve Kongre seçimleri öncesinde başkent Washington'da geniş çaplı bir elektrik kesintisi meydana geldi. Kentin en kritik bölgelerinden biri olan Foggy Bottom'da yaşanan plansız kesinti, seçim güvenliği ve kamu hizme

Mersin-Gaziantep hızlı tren hattında 2027 hedefi

Mersin-Gaziantep hızlı tren hattında 2027 hedefi

Mersin, Adana, Osmaniye ve Gaziantep'i kapsayan hızlı tren projesinde yapım çalışmaları devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin 2027 yılında tamamlanmasının planlandığını açıkladı. Saatte 200 kilometre hıza uygun olarak inş

Almanya'da siber casusluk alarmı

Almanya'da siber casusluk alarmı

Almanya'da Federal Meclis (Bundestag) üyeleri ve hükümet yetkililerinin telefonlarının casus yazılımlarla hedef alındığına ilişkin uyarılar üzerine inceleme başlatıldı. Alman kamu yayıncısı ARD'nin gündeme taşıdığı bilgileri doğrulayan Dijitalleşme Bakan

Afganistan çocuk felcine karşı aşılama kampanyası başlattı

Afganistan çocuk felcine karşı aşılama kampanyası başlattı

Resmi Bahtar Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre, Afganistan genelinde 12,8 milyon çocuğu aşılamayı hedefleyen dört günlük bir çocuk felci aşılama kampanyası bugün başlatıldı. Devlet medyasına göre, beş yaşın altındaki çocuklar, onları sakat bırakan virüse

Siirt'te yetkililere çağrı: Habra yolundaki metruk kulübe yıkılsın

Siirt'te yetkililere çağrı: Habra yolundaki metruk kulübe yıkılsın

Siirt'te vatandaşların güvenliğini ve çevre düzenini ilgilendiren bir sorun daha gündeme geldi. Çınarlısu köyü yolu üzerinde bulunan Habra mevkiindeki bağ bekçisi kulübesinin atıl durumda kalması, bölgede bağı bulunan vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Malatya Namaz Vakitleri

Yükleniyor...

00:00:00

İmsak 05:26
Güneş 06:49
Öğle 12:15
İkindi 15:06
Akşam 17:32
Yatsı 18:49

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
25
Amed Sporti̇f Faali̇yetler Amed Sporti̇f Faali̇yetler
23
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
22
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
19
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
17
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
16
Arca Çorum Fk Arca Çorum Fk
16
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
16
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
15
İstanbul Başakşehi̇r Fk İstanbul Başakşehi̇r Fk
14
Erzurumspor Fk Erzurumspor Fk
14
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
12
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
11
Gençlerbi̇rli̇ği̇ Gençlerbi̇rli̇ği̇
11
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
8
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
8
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
4
Eyüpspor Eyüpspor
3