Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin’den zehir zemberek açıklama: "Bu utanç tablosuna sessiz kalmayacağız!"
Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin’den zehir zemberek açıklama: "Bu utanç tablosuna sessiz kalmayacağız!"
Malatya’da eğitim camiası, eşi benzeri görülmemiş bir zorbalık iddiasıyla sarsılıyor. Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin, bir özel Kanguru Okulları, kurumunda görev yapan kadın idarecinin, Esenlik A.Ş. Genel Müdürü Veysel Tay ve eşi tarafından darp edildiğini duyurarak adeta ateş püskürdü.
"Utanç Vesikası!"
Türkiye’nin kadına ve eğitimciye yönelik şiddeti konuştuğu bir dönemde, Malatya’dan gelen bu haber "bu kadarına da pes" dedirtti. Fevzi Şahin yaptığı açıklamada, yaşananları bir "utanç tablosu" ve "utanç vesikası" olarak nitelendirerek, makam ve mevkisi ne olursa olsun hiç kimsenin bir eğitimciye el kaldıramayacağının altını çizdi.
Sendikadan Hukuki Savaş İlanı
Şahin, bu saldırının sadece bir bireye değil, tüm eğitim camiasına ve Malatya’nın huzuruna yapıldığını belirtti. Açıklamasında şu sert ifadelere yer verdi:
"Süreci ve hukuki işleyişi bizzat takip edeceğiz. İlimizin böyle utanç vesikası olaylarla anılmasına sebep olacak tüm girişimlere karşı sendikal duruşumuzu ve hukuki mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz."
Sorumlulara Açık Mesaj:
"Yanınızdayız!"
Başkan Şahin, "ilgili ilgisiz, sorumlu sorumsuz" tüm kesimlere seslenerek, eğitim çalışanlarının asla yalnız olmadığını ve bu barbarlığın hesabının hukuk önünde sorulacağını vurguladı. Mağdur edilen kadın idareciye ve tüm eğitim camiasına geçmiş olsun dileklerini ileten Şahin, adaletin yerini bulana kadar geri adım atmayacaklarını ilan etti.
Şimdi gözler yargıda: Bir kamu iştiraki genel müdürünün adının karıştığı bu darp iddiası sonrası yetkililerin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Almanya: Savaş uçağı konusunda çeşitli aktörlerle görüşüyoruz
ABD, İran'a karşı saldırılara başladı: Liman kentleri vuruluyor
03Bingöl'de taziye dönüşü trafik kazası: 4 yaralı
04Anamur'da orman yangınlarına karşı alınacak tedbirler değerlendirildi
05Tokat'ta otomobil ile minibüs çarpıştı: 5 yaralı
06Uşak'ta 25 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
07Antalya'da asayiş uygulamalarında 765 aranan şahıs yakalandı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük