Vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerde, kar küreme ve tuzlama çalışması yapılmayan dik yokuşlarda araçların kontrolsüzce kaydığı, bazılarının ise takla atarak durabildiği görülüyor.
Vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerde, kar küreme ve tuzlama çalışması yapılmayan dik yokuşlarda araçların kontrolsüzce kaydığı, bazılarının ise takla atarak durabildiği görülüyor. Maddi hasarlı ve yaralanmalı kazaların ardı arkası kesilmezken, halk kendi imkanlarıyla yolları açmaya çalışıyor.
Ana Arterler Kilit: Büyükşehir Belediyesi’ne ait ana yollarda bile trafik durma noktasına geldi.
Mahalleler Unutuldu: Battalgazi ve Yeşilyurt belediyelerinin sorumluluk alanındaki ara sokaklarda vatandaşlar mahsur kaldı.
Can Güvenliği Tehlikede: Sadece mal değil, insan hayatı da bu ihmaller zinciri nedeniyle büyük risk altında.
Vatandaş Soruyor: "Yetkililer Gece Rahat Uyudu mu?"
Sosyal medyada ve sokaklarda tepkilerini dile getiren Malatyalılar, vergilerini ödedikleri belediyelerin en temel görevlerini yerine getirmemesine şu sözlerle sitem ediyor:
"Yolların açılması için birinin ölmesi mi gerekiyor? Çocuklar okula, hastalar hastaneye gidemiyor. Biz bu kadar mağdur edilirken yetkililer sıcak evlerinde rahat uyuyabiliyorlar mı?"
Belediye ekiplerinin sadece göstermelik çalışmalar yaptığı iddia edilirken, kentin yüksek kesimlerindeki mahallelerin tamamen kaderine terk edildiği vurgulanıyor. Malatya halkı, yetkililerin derhal sahadaki gerçek mağduriyeti görmesini ve sorumluluk almasını bekliyor.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Almanya: Savaş uçağı konusunda çeşitli aktörlerle görüşüyoruz
ABD, İran'a karşı saldırılara başladı: Liman kentleri vuruluyor
03Bingöl'de taziye dönüşü trafik kazası: 4 yaralı
04Anamur'da orman yangınlarına karşı alınacak tedbirler değerlendirildi
05Tokat'ta otomobil ile minibüs çarpıştı: 5 yaralı
06Uşak'ta 25 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
07Antalya'da asayiş uygulamalarında 765 aranan şahıs yakalandı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük