Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Ekim 2022 - 19:38 Yorum: 0

Son anda ölümden dönen taksici o anları anlattı

DÜZCE (İHA) – Düzce'de freni boşalan kamyonun çarptığı taksi durağında son anda yaptığı hamleyle canını kurtaran taksici, o anları anlattı.

Son anda ölümden dönen taksici o anları anlattı

DÜZCE (İHA) – Düzce'de freni boşalan kamyonun çarptığı taksi durağında son anda yaptığı hamleyle canını kurtaran taksici, o anları anlattı.

Kaza, öğle saatlerinde Bahçeşehir bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet K., kullandığı 34 ET 4121 plakalı kamyonu park ederek çay ocağına gitti. Bu sırada freni boşalan kamyon, hareket ederek önce taksi durağına çarptı, ardından 5 metrelik şarampole uçtu. Üzerine gelen kamyonu görerek son anda ticari taksisi ile birlikte kaçan taksi durağı sahibi Murat Bahadır ise o anları anlattı. Bahadır, "Ben arabanın içerisinde oturuyordum. Cuma vaktini bekliyordum. Bir ses duydum. Kamyon önce minibüse çarptı. Dorsesi de dolu olunca bu tarafa doğru yöneldi. Bize doğru geldiğini görünce arabayı çalıştırdım. Kornaya bastım. 5 saniyede olan bir şeydi. İlk defa bugün arabada oturdum. Normalde yazıhanede oturuyoruz. Cuma saatini beklediğim için arabada oturuyordum. Ama bu tırlar bu kamyon burada çalıştığı sürece bu normal. Seri iniyorlar, frene çok basınca şişiyor" dedi.

Ölen ve yaralananının olmadığı kazada ticari taksi durağı ve kamyon hurdaya döndü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber