Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:58 İlk gören tekne sanıyor, traktör olduğuna inanamıyor14:56 İzmit Belediyesi müdürlüklerinde devir teslim töreni yapıldı14:55 İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye’ye 6,3 milyar dolar finansman imka...14:55 Savaş arenasında modern saldırılar ile ilkel savunma stratejileri bir arada...14:55 İETT durağına taş atarak camını kıran şahıs kamerada14:54 Kadıköy’de kanoya çarpan deniz taksi kaptanı adli kontrolle serbest14:54 ’Çilek Abla’ köy okulu öğrencilerini baharla süslenmiş çileklerle buluşturd...14:52 Hak-İş Başkanı Arslan: “Türkiye, dünyada gelir eşitsizliği sıralamasında dö...14:52 Elazığ’da ‘kadına yönelik şiddetle mücadele’ semineri verildi14:51 Aç kalan martılar tarlalara dadandı14:50 Jandarmadan kaçakçılık operasyonu: 1 gözaltı14:50 Muğla’da ’Çanakkale Ruhu’ Fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrencilere...14:49 Denizciler Caddesi’nde son söz esnafın14:49 Halı Sektörü Afrika’da büyümeyi hedefliyor14:49 Tekirdağ’da kara motorlu taşıt sayısı 330 bin 860’a yükseldi14:48 Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan aranan 42 şahıs tutuklandı14:48 Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı14:48 İş merkezinde hırsızlık yapan şahıs yakalandı14:45 MHP’li milletvekilinden "TikTok" açıklaması: "Kapatılması için kanun teklif...14:45 Otobüsün açık kapısından düşen yaşlı kadının ölümüne neden olan şoförün ifa...
Türkiye 26 Mart 2024 - 23:17 Yorum: 0

SSB, İsrail ile savunma sanayii alanında hiçbir iş birliği bulunmadığını açıkladı

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB), İsrail ile savunma sanayii alanında iş birliği kapsamında hiçbir faaliyetinin bulunmadığını açıkladı.Savunma Sanayii Başkanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İsrail’in Gazze’de ayrım gö...

SSB, İsrail ile savunma sanayii alanında hiçbir iş birliği bulunmadığını açıkladı

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB), İsrail ile savunma sanayii alanında iş birliği kapsamında hiçbir faaliyetinin bulunmadığını açıkladı.
Savunma Sanayii Başkanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İsrail’in Gazze’de ayrım gözetmeksizin, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, mülteci kamplarını ve sivilleri hedef alan şiddet eylemleri devam etmektedir. Filistin’in her zaman yanında olan Türkiye Cumhuriyeti’nin Filistinlilere zarar verecek bir faaliyet icra etmesi veya bu yönde bir faaliyetin içinde olması mümkün değildir.
Bu çerçevede Savunma Sanayii Başkanlığı’nın, İsrail ile savunma sanayii alanında iş birliği kapsamında hiçbir faaliyeti bulunmamaktadır” ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber