malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Temmuz 2024 - 13:28 Yorum: 0

Sultanhanı’nda çocukların yüzme havuzu hayali gerçek oldu

Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde çocukların hayali olan yüzme havuzu isteği kaymakam tarafından gerçekleştirildi.Sultanhanı’nda çocukların yüzme havuzu hayali gerçek oldu. Çocukların yüzme havuzu isteğine kayıtsız kalmayan İlçe Kaymakam...

Sultanhanı’nda çocukların yüzme havuzu hayali gerçek oldu

Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde çocukların hayali olan yüzme havuzu isteği kaymakam tarafından gerçekleştirildi.
Sultanhanı’nda çocukların yüzme havuzu hayali gerçek oldu. Çocukların yüzme havuzu isteğine kayıtsız kalmayan İlçe Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, kurum amirleri ve hayırseverlerle yaptığı istişare toplantısının ardından atıl vaziyette bulunan yüzme havuzunu tadilata aldırdı. Havuz ve çevresinin bakım ve onarımı kısa sürede tamamlandı. Havuzun mermer kaplaması yeniden yapılırken havuzun çevresi de saclarla kapatılarak güvenli bir havuz ortamı oluşturuldu.
Çocukları yüzme havuzuyla buluşturan Kaymakam Abdullah Melikoğlu, havuzun tadilat aşamasında birçok kurumun ve hayırseverlerin emeğe geçtiğini belirterek, yüzme havuzunda çocukların antrenörler eşliğinde daha güvenli bir ortamda yüzme kursu alacaklarını söyledi.
Havuzda, yüzme bilmeyen çocuklara yönelik eğitimler, deneyimli antrenörler tarafından verilecek. Sultanhanı halkı, bu tesisin çocukların spor yapma alışkanlığı kazanmaları ve serin bir yaz geçirmeleri açısından büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri