Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 24 Ocak 2024 - 11:08 Yorum: 0

Sünnetci, TEKNOFET hedeflerini açıkladı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, bu yıl TEKNOFEST’te daha çok başvuru ve derece beklediklerini ifade etti.2018 yılından bu yana Türkiye’nin en büyük festivallerinden biri olan Uzay, Havacılık ve Teknoloji Festivali...

Sünnetci, TEKNOFET hedeflerini açıkladı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, bu yıl TEKNOFEST’te daha çok başvuru ve derece beklediklerini ifade etti.
2018 yılından bu yana Türkiye’nin en büyük festivallerinden biri olan Uzay, Havacılık ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) bu yıl büyük finali Adana’da yapılacak.
İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin başkanlığını yaptığı çevrimiçi toplantıya ilçe Milli Eğitim Müdürleri ve 422 okul müdürü katıldı. Toplantıda Sünnetci, geçen yıl 530 başvuru yapılan yarışmada, 20 proje ile Afyonkarahisar’dan büyük finale katılım sağlandığını kaydetti. Yarışmada Türkiye birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğü kazanılan organizasyondan sonra bu yıl daha çok başvuru ve derece hedeflediklerini dile getirdi. Sünnetçi, yerli ve milli teknolojileri üretecek ve geliştirecek gençlerin okullardan çıkmasını dilediğini, bu amaçla okul yöneticilerinin öğrencilere rehberlik yapmasının önemine değindi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber