Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Mart 2024 - 13:10 Yorum: 0

Talas’ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Talas Belediyesi tarafından bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma töreni gerçekleştirilecek.Programlardan ilki depreme karşı daha güçlü yapılar için hayata geçirilen önemli projelerden Mevlana Mahallesi Menekşe Sitesi Kentsel Dönüşüm...

Talas’ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Talas Belediyesi tarafından bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma töreni gerçekleştirilecek.
Programlardan ilki depreme karşı daha güçlü yapılar için hayata geçirilen önemli projelerden Mevlana Mahallesi Menekşe Sitesi Kentsel Dönüşüm Konutları temel atma töreni olacak. 19 Mart Salı günü saat 14.00’teki program Halef Hoca Caddesi Halef Hoca Mezarlığı karşısında gerçekleştirilecek.
Talas Belediyesi’nin bir diğer önemli programı ise Su Medeniyetleri Galerisi’nin açılışı olacak. Bu program da yine 19 Mart Salı günü Menekşe Sitesi kentsel dönüşüm temel atma töreninin ardından saat 15.00’te tarihi Gölbaşı Meydanında gerçekleştirilecek.
Mermerciler Sanayi Sitesi’nin temeli atılıyor
Bu haftanın sonuncu programı da şehirdeki mermerci esnafına önemli bir hizmet verecek Mermerciler Sanayi Sitesi temel atma töreni olacak. Mermerci esnafını bir araya getirecek ve modern bir ortamda hizmet vermelerini sağlayacak Mermerciler Sanayi Sitesi temel atma töreni 20 Mart Çarşamba günü saat 15.00’te Kayseri-Malatya yolu 20. kilometredeki Başakpınar Mahallesi Aygüneş Dinlenme Tesisi’nin yanındaki alanda düzenlenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber