Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Nisan 2024 - 16:22 Yorum: 0

Tarihi Odunpazarı Evleri bayramda ziyaretçi akınına uğradı

Eskişehir’e Ramazan Bayramı nedeniyle başka şehirlerden gelen vatandaşlar kentin simgelerinden olan Tarihi Odunpazarı Evleri’ne adeta akın etti.Ramazan Bayramı nedeniyle 14 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek olan resmi tatilin ilk g...

Tarihi Odunpazarı Evleri bayramda ziyaretçi akınına uğradı

Eskişehir’e Ramazan Bayramı nedeniyle başka şehirlerden gelen vatandaşlar kentin simgelerinden olan Tarihi Odunpazarı Evleri’ne adeta akın etti.
Ramazan Bayramı nedeniyle 14 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek olan resmi tatilin ilk gününde akrabalarını ziyaret eden vatandaşlar ertesi günü gezerek değerlendirdi. Eskişehir’e gelen vatandaşlar bayramın ikinci gününde kentin güzelliklerini keşfetti. Kentin merkezi noktalarında oluşan yoğunluk dikkat çekerken, özellikle en turistik noktalardan birisi olarak kabul edilen Tarihi Odunpazarı Evleri bölgesinin ziyaretçi akınına uğradığı görüldü. Aileleriyle birlikte Odunpazarı’nın tarihi hakkında da bilgi sahibi olan vatandaşlar cep telefonu kameraları ve fotoğraf makineleriyle gezdikleri yerleri çekerken, meydana gelen yoğunluk bölge esnafının da yüzünü güldürdü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber