Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Nisan 2022 - 13:03 Yorum: 0

Tarladan yeşil sahalara gelen kızlar, şampiyonluğa koşuyor

TFF Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde Adana 01 Kadın Futbol Kulübü, Akdeniz Demirspor'u 10-0 mağlup etti.

Tarladan yeşil sahalara gelen kızlar, şampiyonluğa koşuyor

TFF Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde Adana 01 Kadın Futbol Kulübü, Akdeniz Demirspor'u 10-0 mağlup etti.

Adana 01 Kadın Futbol Kulübü, Akdeniz Demirspor Kadın Futbol Kulübü ile karşılaştı. İncirlik Hurşit Karslı Stadı'ndaki karşılaşmada Adana 01 Kadın Futbol Kulübü, rakibi karşısında 10-0 galip geldi.

Ligde 12 puanla 2.sırada yer alan Adana 01 Kadın Futbol Kulübü'nün tarlalardan gelen oyuncuları, adeta şampiyonluğa koşuyor.

Müsabaka sonunda açıklama yapan Adana 01 Kadın Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Solmaz Kayalı Durak, "Sıcak havada oynanan karşılaşma Fair Play ruhunda tamamlandı ve sahadan 10-0 galip ayrılan Adana'mızın futbolcu kızları oldu. Başta teknik sorumlumuz Hüseyin Koç hocamızı ve o sıcakta takımımızı en iyi şekilde temsil eden futbolcu kızlarımı kutluyorum. Hedefimiz bu yolun sonunda 2.lige yükselip Adana'mızı en iyi şekilde temsil etmek" diye konuştu.

Durak, Adana ekonomisine yön veren önemli firmalarının tarlada çalışan ailelerin kızlarının futbol ile hayata tutunmaları için maddi ve manevi destek vermelerinin çok anlamlı olacağını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber