Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 05 Ekim 2022 - 11:39 Yorum: 0

Tatvan’da ‘Yeni Çarşı Sokak Sağlıklaştırma Projesi’ çalışmaları başladı

Bitlis'in Tatvan Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan projeyle birlikte Yeni Çarşı Caddesi'nde bulunan iş yerlerinde görüntü kirliliği bertaraf...

Tatvan’da ‘Yeni Çarşı Sokak Sağlıklaştırma Projesi’ çalışmaları başladı

Bitlis'in Tatvan Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan projeyle birlikte Yeni Çarşı Caddesi'nde bulunan iş yerlerinde görüntü kirliliği bertaraf edilip caddeye estetik, modern bir panoramik görünüm kazandırılacak.

Tatvan Belediyesi tarafından Yeni Çarşı Caddesi'ndeki kirli ve karmaşık görüntünün yerine kentin güzelliklerini ortaya çıkarmak amacıyla başlatılan "Sokak Sağlıklaştırma Projesi" çalışmalarının startı verildi. Cadde üzerinde ilk olarak alt yapı çalışmaları başlatıldı. Kısa süre içerisinde tamamlanacak alt yapı çalışmalarının ardından sokak sağlıklaştırması için çalışmalar başlatılacak.

Proje ile birlikte dış cephelerle iş yerlerinin tabela ve kepenk gibi sistemleri standart şekilde tek tip olacak. Proje sonunda cadde, üzerindeki kirli ve karmaşık görüntüden kurtulup daha modern ve estetik bir görünüme kavuşarak daha cazip hale getirilecek.

Bu proje ile birlikte Yeni Çarşı Caddesi'nin köklü bir değişikliğe uğrayacağını belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, "Tatvan'ımızın ileriye dönük gelişmesi için bizler yeni projelerle vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışmalarımıza bu yönde hız verdik. Kentimizi daha da güzelleştirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni çarşının çehresini değiştirecek projemize başlamış bulunuyoruz. Projemiz ile çirkin bir görüntüye sebep olan direkleri kaldırarak kabloları yer altına taşıyoruz. Trafiğe kapatacağımız sokakta; yürüyüş yolu, oturma alanları, peyzaj çalışmalarımız olacak. Onun dışında iş yerlerinin dış cephe boyaları, tabela ve kepenk sistemleri standart hale gelecek. Projemizin tamamlanması ile caddemiz çok daha güzel ve düzenli bir görünüme kavuşturulacak. Bu çalışmayı hızlı bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Çünkü proje güzergâhında çalışan esnafımız var. O esnafımızın da ticaretini etkilemeyecek, onları mağdur etmeyecek şekilde çalışmaları bir an evvel tamamlamak istiyoruz. Şehrimizin görünümüne önemli katkı sağlayacak olan bu projemiz şimdiden Tatvan'ımıza hayırlı olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber