Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 07 Mart 2024 - 11:49 Yorum: 0

Tavşanlı MYO’da “Haritacılık Mesleğinde Değişen Gelecek ve Kariyer Planlama” konulu söyleşi

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu tarafından Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Haritacılık Mesleğinde Değişen Gelecek ve Kariyer Planlama” konulu söyleşi düzenlendi.Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini...

Tavşanlı MYO’da “Haritacılık Mesleğinde Değişen Gelecek ve Kariyer Planlama” konulu söyleşi

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu tarafından Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Haritacılık Mesleğinde Değişen Gelecek ve Kariyer Planlama” konulu söyleşi düzenlendi.
Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ev sahipliğinde Harita-Tapu-Kadastro bölümü öğrencileriyle düzenlenen etkinlikte konuşan akademisyen Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Uslu, haritacılığın güncel uygulamaları ve gelecek projeksiyonu, Endüstri 4.0 devrimi’nin içerdiği teknolojilerin haritacılık mesleğine yansımaları ve haritacılık mesleğinde yükselen trendler, iş fırsatları ve kariyer planlama konularında sunum gerçekleştirdi. Dr. Öğr. Üyesi Uslu, sunumun ardından öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.
Programın sonunda Okul Müdürü Okay Torun, öğrencilere yapılan bu bilgilendirme dolayısıyla Dr. Öğr. Üyesi Uslu’ya teşekkür etti. Harita-Tapu-Kadastro Bölüm öğretmeni Sibel Saike Barut da günün anısına öğretim üyesine hediye takdiminde bulundu. Etkinliğin DPÜ’nün tüm birimleri ve akademisyenleriyle Kütahya’nın tüm ilçelerinde etkin şekilde yer alma isteğinin bir yansıması olduğunu kaydetti ve söyleşinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber