Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 08 Mayıs 2024 - 10:02 Yorum: 0

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’da

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika temaslarını tamamlayarak Küba’ya geçti.TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MIKTA 10. Parlamento Başkanları Toplantısı için geldiği Meksika’nın başkenti Mexico City’de Yunus Emre Enstitüsü’nü ziyaret etti...

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’da

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika temaslarını tamamlayarak Küba’ya geçti.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MIKTA 10. Parlamento Başkanları Toplantısı için geldiği Meksika’nın başkenti Mexico City’de Yunus Emre Enstitüsü’nü ziyaret etti. Yunus Emre Enstitüsü’nde Türkçe öğrenen öğrencilerle bir araya gelen Kurtulmuş, Yunus Emre Enstitüsü Meksika Koordinatörü Salih Gültekin’den çalışmaları hakkında bilgi aldı, daha sonra öğrencilerle sohbet etti. Ziyarette, CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Murat Emir, MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç, Türkiye-Meksika Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve Türkiye’nin Meksika Büyükelçisi İlhan Kemal Tuğ da yer aldı.

Meksika’daki temaslarının ardından Küba’ya geçti
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi ziyaret gerçekleştirmek üzere Küba’nın başkenti Havana’ya geldi. Kurtulmuş, Meksika ziyaretinin ardından geldiği Havana’daki Jose Marti Uluslararası Havalimanı’nda Türkiye’nin Havana Büyükelçisi Vehbi Etensel, Küba Halkın Gücü Ulusal Meclisi Başkan Yardımcısı Ana Maria Mari Machado, Küba Halkın Gücü Ulusal Meclisi Küba-Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Yury Valdes Balbin ile diğer ilgililer tarafından karşılandı.
Numan Kurtulmuş’a Küba temaslarında CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Murat Emir, MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç, Türkiye-Küba Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam eşlik ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber