Sahil Park
Yeşilyurt Belediyesi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Malatya Büyükşehir Belediyesi
Siyaset 22 Nisan 2025 - 16:33 Yorum: 0

TBMM Çocuk Özel oturumu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Biz millet olarak sadece bugünü kurtarmadık, sadece bugünü en iyi şekilde oluşturmakla mükellef değiliz. Aynı şekilde bu ülkenin, vatanın ve Cumhuriyet’in ileriki nesillere en iyi şekilde devredilmesi ve Türki...

TBMM Çocuk Özel oturumu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Biz millet olarak sadece bugünü kurtarmadık, sadece bugünü en iyi şekilde oluşturmakla mükellef değiliz. Aynı şekilde bu ülkenin, vatanın ve Cumhuriyet’in ileriki nesillere en iyi şekilde devredilmesi ve Türkiye’nin sözü güçlü, gücü tesirli bir ülke olabilmesi için en önemli unsurumuz gençlerdir, evlatlarımızdır, çocuklarımızdır" dedi.
TBMM Genel Kurulu’nda çocuk oturumu düzenlendi. Çocuk oturumuna TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CHP Grup Başkanvekili Murat Emir ve çocuklar katıldı.
Kurtulmuş, İstiklal Marşı’yla Genel Kurulu’nun açılmasından sonra konuşma yaptı. Kurtulmuş konuşmasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın devlet ve millet için önemine dikkat çekerek, TBMM’nin iki kere gazilik unvanı aldığını hatırlattı. Kurtulmuş, kendileri için önemli olan hususun bağımsızlık, hürriyet, egemenlik ve milletin iradesine sahip çıkarak ondan başka hiçbir iradeyi tanımamak olduğunu belirterek, "Biz millet olarak sadece bugünü kurtarmadık, sadece bugünü en iyi şekilde oluşturmakla mükellef değiliz. Aynı şekilde bu ülkenin, vatanın ve Cumhuriyet’in ileriki nesillere en iyi şekilde devredilmesi ve Türkiye’nin sözü güçlü, gücü tesirli bir ülke olabilmesi için en önemli unsurumuz gençlerdir, evlatlarımızdır, çocuklarımızdır" dedi.
Kurtulmuş, Başkanlık Divanı’na sunulan önergeyi okuttu. Önergeyle Kurtulmuş, koltuğunu 4’üncü sınıf öğrencisi Berra Koramaz’a devretti. Çocuk Başkan Berra Koramaz, çocukların Meclis kürsüsünden gerçekleştirdiği konuşmaların ardından özel oturumu kapattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber