Farklı dövüş sporlarında milli takım için mücadele eden tecrübeli sporcu Emre Karaca, 12 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek olan Uluslararası Kick Boks...
Farklı dövüş sporlarında milli takım için mücadele eden tecrübeli sporcu Emre Karaca, 12 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek olan Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası için gün saydığından ve asıl hedefinin ise İslami Dayanışma Oyunları olduğundan bahsetti.
Boks, kick boks ve muay thai olmak üzere farklı dövüş branşlarında milli takım forması giymesinden dolayı adını Türk spor tarihine erken yaşlarda yazdıran Emre Karaca, 12 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası'nda ringe çıkmak için gün sayıyor. Aktif sporcu kariyerinin haricinde de Eskişehir'deki kendi dövüş salonunda antrenörlük yapmaya devam ederken, 57 kilogram sıkletinde yarışacağı için bir süredir sıkı bir diyet programı uyguladığını ve tempolu antrenmanlarla da bu turnuvadan sonraki hedefinin, İslami Dayanışma Oyunları olduğunu vurguladı.
"Sporcuların asıl hedefinde bu turnuvadan sonra yapılacak olan İslami Dayanışma Oyunları var"
Sezon içerisinde sık sık dövüşlere çıkarak idmanlarla, diyetlerle, öğrencileriyle ve müsabakalarla iç içe olduğunu ve bu süreçlerde de zihinsel sağlığını formda tutmaya çalıştığını ifade eden 32 yaşındaki Karaca, konuyla alakalı olarak şöyle konuştu:
"Katılacağım organizasyona, dünyanın dört bir yanından dövüşçüler gelecek ve Türk sporcuların haricinde yabancı kick boksçular da gözüne İslam Olimpiyatları'nı kestirmiş durumda. Bu yüzden sert müsabakalara tanıklık edeceksiniz. Yaklaşık bir buçuk ay önce Türkiye Şampiyonu oldum ve yeniden milli takım için ringlerde boy göstereceğim. Öncelikle çarşamba günü tartıya sonra da tahmin ettiğim üzere cuma günü maça çıkacağım."
"Türkiye'de dövüş sporlarının, futbol kadar itibarı yok maalesef"
"Türkiye'de dövüş sporu ile uğraşanlar biliyor ki; bu branş ülkemizde futbol kadar itibar görmüyor" diyen Karaca, "Devletimizden, federasyonumuzdan sporcuları teşvik edebilir nitelikte ödüller istiyoruz ve biz bu işten para kazanmak için ayrıyeten yurtdışında dövüşmek istemiyoruz. Bu yıl muay thai milli takım seviyesi, kick boks ve boks branşlarına başarı olarak bir adım daha yaklaştı ve ödüllerin derecesi de bir o kadar arttı" ifadelerini kullandı.
"Bu iş benim için bir aşk ve gücüm el verdiğince Türkiye için dövüşeceğim"
Türk bayrağını yurtdışında temsil ettiği turnuvalarda İstiklal Marşı okunurken her zamankinden daha fazla duygulandığını ve zaman zaman gözlerinin dolduğunu ifade eden milli dövüşçü Emre Karaca, "Yurtdışındaki organizasyonlar da onlarca sporcu oluyor ve orada kimliğinin önüne ülkenin ismi geçilerek listelerde okunuyorsun ya da ringe adından önce Türkiye'nin ismi anons edilerek çağırılıyorsun. Bu iş, benim için bir aşk ve gücüm el verdiğince hem Türk bayrağı hem de İstiklal Marşı için dövüşeceğim" diyerek sözlerini tamamladı.
Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Kayserispor, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etti.Maçtan dakikalar (İkinci yarı)54. dakikada Cardoso’nun sol kanattan ceza sahasına ortasında Benes’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Grbic’te
Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Kayserispor, sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk ediyor. Mücadelenin 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.
TFF 3. Lig’de mücadele eden Eskişehirspor, Tire 2021 FK maçı için hazırlıklara devam ediyor.Puan durumuna göre ligde 2’nci sırada olan Eskişehirspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Söke 1970 SK’yi 4-0 mağlup etmişti. Bu hafta ise Tire 2021 FK’y
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon son 16 turu oynama başarısı gösterdi. Sarı-kırmızılılar; lig aşaması, son 16 play-off turu ve son 16 turuyla birlikte Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 12 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik 6 mağlubiyet aldı.
Aras Kargo Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi’nde sezonu 7. sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazandı. Ligdeki gösterdikleri mücadele ve istikrarlı performansla dikkat çeken takım, bu başarıyla hem kulüp tarihine hem de İzmir spor t
U15 Gelişim Ligi 12. Grup’ta oynanan 22. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Alkulaspor’u konuk eden Kayserispor sahadan 4-1 galip ayrılarak üç puanın sahibi oldu.Stat: Kayserispor TesisleriHakemler: Samed Armut, Bakican Şahin, Melike GökKayserispor: Mu
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Liverpool maçının ardından yaptığı açıklamada, "Böyle bir mağlubiyet aldığımız için üzgünüm" dedi.UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Galatasaray, deplasmanda İngiliz ekibi Liverpool’a 4-0 mağlup olara
Trabzonsporlu futbolcu Felipe Augusto, milli aranın ardından Süper Lig’de oynayacakları Galatasaray maçının kendileri için çok önemli olacağını söyledi.Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor’u 1-0’lık skorla ma
Bayram günü mahalle savaş alanına döndü: 3 ölü, 22 yaralı
Otomobilin çarptığı motosikletli tıp fakültesi öğrencisi hayatını kaybetti
03Ankara’da bıçaklı kavga: 2 yaralı
04Demirci dükkanında patlama: 1 ölü, 2 yaralı
05İran’ın İsrail’e saldırısında Mescid-i Aksa yakınlarına füze parçası düştü: 1 yaralı
06Bağdat Uluslararası Havalimanı’ndaki ABD üssüne İHA saldırısı
07İsrail’den Beyrut’taki Hizbullah hedeflerine yeni saldırı dalgası
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük