Tianlong, Kazakistan’daki Uluslararası Biyomedikal Forumu’nda inovasyonlarını sundu. Ayrıca şirket forumda yerel sağlık camiasıyla ilişkilerini de geliştirdi.Tianlong Bilim ve Teknoloji, 17-18 Nisan tarihlerinde Kazakistan’daki Karagan...
Tianlong, Kazakistan’daki Uluslararası Biyomedikal Forumu’nda inovasyonlarını sundu. Ayrıca şirket forumda yerel sağlık camiasıyla ilişkilerini de geliştirdi.
Tianlong Bilim ve Teknoloji, 17-18 Nisan tarihlerinde Kazakistan’daki Karaganda Tıp Üniversitesi’nde düzenlenen ’Uluslararası Biyomedikal Forumu: Araştırmalar ve Yenilikler’ etkinliğine katıldı. Forumda sunum yapmanın yanı sıra Tianlong ekibi, Kazakistan’da saha ziyaretleri ve pazar araştırması faaliyetleri de gerçekleştirerek yerel sağlık camiasıyla ilişkilerini daha da geliştirdi.
Kazakistan Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, Kazakistan Cumhuriyeti Bilim ve Yüksek Öğretim Bakanlığı ve Karaganda Tıp Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlik, sağlık hizmetlerinin geleceğini şekillendiren en yeni araştırmalar ile gelişmekte olan teknolojileri tartışmak üzere küresel biyomedikal topluluğunun önde gelen isimlerini bir araya getirdi.
Şirketin inovasyon gücünü temsilen doktorasını biyoloji alanında yapmış olan Tianlong Ürün Müdürü Jessica Wu, ‘LigSeq Reaktif Kitleri: Daha İyi Sağlık Hizmetleri için Kişiselleştirilmiş İlaçlar’ başlıklı bir sunum yaptı. Sunumda, LigSeq teknolojisinin daha bireyselleştirilmiş ve etkili tedavi yöntemlerini destekleme yolları vurgulanarak hassas teşhis alanında elde edilen en son kazanımlar anlatıldı.
Forumun gündemi, küresel vizyonunu yansıtacak şekilde, ilaç geliştirme, genomik ve proteomik, sağlık hizmetlerinde yapay zeka ve klinik karar verme sürecinde büyük verinin entegrasyonu gibi kilit konuları kapsadı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Biber doğrarken elde yanmaya neden olan kapsaisin maddesi, yağda çözünen bir bileşen. Bu nedenle elleri yalnızca suyla yıkamak acıyı hafifletmiyor. Uzmanlara göre, evde uygulanabilecek bazı pratik yöntemler kapsaisinin etkisini azaltabiliyor. Yağ bazlı çö
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nde, daha önce diz protezi ameliyatı geçiren ve zamanla ağrı ile hareket kısıtlılığı gelişen hastaya total diz protezi revizyonu ameliyatı gerçekleştirildi. Sol dizinden daha önce protez
Solaklığın, genetik ve gelişimsel süreçlerin etkisiyle ortaya çıkan doğal bir özellik olduğunu aktaran Klinik Psikolog Zeynep Betül Alp, solaklık ve beyin ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu. Solak olmak daha zeki veya üretkem olmak anlamına gelmiyor
Ticaret Bakanlığı, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı öncesinde kırtasiye, okul çantası ve okul kıyafetlerine yönelik denetimlerini yoğunlaştırdı. Güvensiz olduğu belirlenen ürünlerin piyasaya arzı yasaklanırken, ürünlerin toplatılması ve sorumlu firmalara ida
Ağustos Sedef Hastalığı Farkındalık Ayı kapsamında sedef hastalığına ilişkin bilgilendirmede bulunan Aydeniz, dünya genelinde milyonlarca insanı etkileyen hastalığın ciltte görülen belirtilerin ötesinde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Aydeniz, "
Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. Burcu Polat, dünya nöroloji otoritelerinin benimsediği yeni yaklaşım doğrultusunda, hastalıkları tedavi etmekten çok beyin sağlığını yaşam boyu korumaya odaklanan koruyucu nöroloji anlayışı ve bunun için uygulanması gereken bilims
Yozgat Şehir Hastanesi'nde ilk kez laparoskopik (kapalı) yöntemle prostat kanseri ameliyatı yapıldı. Yaklaşık 3 saat süren operasyonun ardından 63 yaşındaki hasta, ameliyatın üçüncü gününde taburcu edildi. Üroloji Uzmanı Op. Dr. Fatih Kocamanoğlu ve ekibi
1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası kapsamında anne sütünün bebek sağlığı üzerindeki hayati önemine dikkat çekiliyor. Uzmanlar, doğal bir bağışıklık kaynağı olan anne sütünün bebekler için en değerli besin olduğunu belirtiyor. Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Hal
Galatasaray A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Beşi̇ktaş A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Kocaeli̇spor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Samsunspor A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Eyüpspor
Göztepe A.ş.
Arca Çorum Fk
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor