Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Şubat 2022 - 11:18 Yorum: 0

Ticaret Bakan Yardımcısı Turagay’dan Vali Su’ya ziyaret

MERSİN (İHA) – Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Mersin'de, beraberindeki heyet ile birlikte...

Ticaret Bakan Yardımcısı Turagay’dan Vali Su’ya ziyaret

MERSİN (İHA) – Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Mersin'de, beraberindeki heyet ile birlikte Vali Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret etti.

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Turagay, daha sonra makama geçerek Vali Su ile bir süre görüştü.

Konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Su, Ticaret Bakan Yardımcısı Turagay ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından, Turagay ve beraberindeki heyet, Mersin'deki temaslarına devam etmek üzere valilikten ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber