Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Ekim 2022 - 10:45 Yorum: 0

Tır şoförü kaçak sigara satarken suçüstü yapıldı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 3 kişiye sigara satmaya çalışan tır şoförü mahalle ve çarşı bekçilerinin dikkati sayesinde yakalandı.

Tır şoförü kaçak sigara satarken suçüstü yapıldı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 3 kişiye sigara satmaya çalışan tır şoförü mahalle ve çarşı bekçilerinin dikkati sayesinde yakalandı. Olayda 230 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Olay, Bolvadin Canlı Hayvan Borsası kavşağında yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede devriye gezen mahalle ve çarşı bekçileri emniyet şeridinde bekleyen bir tır olduğunu fark etti. Tırın yanına yaklaşan mahalle ve çarşı bekçileri 3 kişinin kaçtığını fark etti. Ardından tır şoförü S.K.'yı sorgulayan ekipler şahsın kaçan 3 kişiye sigara satmak için olay yerinde durduğunu söylemesi üzerine araçta arama yapıldı. Aramada 230 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayın ardından tır şoförü gözaltına alınarak Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber