Türkiye'nin seri üretimine başladığı ilk yerli ve milli otomobili olan Togg, Diyarbakırlıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Türkiye'nin seri üretimine başladığı ilk yerli ve milli otomobili olan Togg, Diyarbakırlıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Diyarbakır'da tanıtıldı. Tanıtım için Park 75'e, otomobilin "Anadolu" renkli T10X modeli getirildi. Vatandaşlar otomobile büyük ilgi gösterdi. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Togg'la Park 75 içerisinde tur attı.
Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Togg'un üretiminde emeği geçen Bakan ve çalışanların Türkiye'ye güzel hizmetler yaptığını söyledi.
"Kullanımı son derece zevkli, güzel, konforlu"
Türkiye'nin her alanda yerli ve milli eserleri ortaya koyduklarını dile getiren Su, "Ülkemizin gururu, Türkiye'mizin gururu, bizim otomobilimiz Togg, bugün Diyarbakır'ımızda. Diyarbakırlı vatandaşlarımız milli otomobilimizi daha yakından tanıyacak. Muhteşem bir otomobil ortaya çıkarılmış. Otomobilden öte, akıllı bir cihaz. Park 75'e gelene kadar ben sürdüm. Su gibi yolda akıyor. Kullanımı son derece zevkli, güzel, konforlu, geniş, her tarafı bilgisayarlıdır. Her alanda çok önemli yerli ve milli eserler ortaya koyuyoruz. TCG Anadolu'muz var, SİHA'larımız, İHA'larımız, inşallah yerli KAAN'ımız ve diğer yerli eserlerimiz inşallah bizim insanlarımızın ortaya koyduğu muhteşem eserler ortaya koyulmuş. Bu muhteşem eserlerle gerçekten güzel başarılara imza atıyoruz" dedi.
"Aracımı almadan önce bir önizleme amaçlı otomobili göreyim dedim"
Togg otomobili Diyarbakır'da asil kazananlardan biri olan Mustafa Takeş, aracını dört gözle beklediğini söyledi.
Aracının Aralık ayında teslimatının yapılacağını belirten Takeş, "Togg otomobilimizi çok güzel buldum. Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Ben de Togg'u asil kazananlardanım. Sabırsızlıkla aracımı bekliyorum. Aralık ayında inşallah aracıma kavuşacağım. Aracımı almadan önce bir önizleme amaçlı otomobili göreyim dedim. Gerçekten muhteşem üretim yapmışlar. Tekrar söylüyorum bu üretimi yapan herkesin emeklerine sağlık" diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (AHBİB), mayıs ayında 151,3 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Birliğin Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Memiş, geçen yılın aynı dönemine göre ihracatta yüzde 4'lük artış sağla
Batman'da İLKHA muhabirine konuşan balıkçı esnafı Bilal Altunel, hava sıcaklıklarının artması ve balık sezonunun sona ermesiyle birlikte tezgâhlardaki ürün çeşitliliğinin azaldığını belirtti. Yaz aylarının gelmesiyle bazı balık türlerinde av yasağının baş
Orta Doğu'da ateşkes ihtimalinin yeniden gündeme gelmesi, küresel piyasalarda risk iştahını artırırken güvenli liman talebi altını desteklemeye devam ediyor. Ancak yatırımcılar, kısa vadeli yön için belirleyici olacak ABD enflasyon verisini bekleyerek tem
Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kırsalda üretimi ve verimliliği artırmayı hedefleyen hibe programlarında başvuru süresinin uzatıldığını belirtti. Yumaklı "Kırsalda bereketi artıracak hibe programlarımızda başvuru süresini uzattı
Altın fiyatları, küresel ekonomide yaşanan gelişmelere karşı en hassas yatırım araçlarından biri olarak öne çıkıyor. Özellikle enflasyon, merkez bankalarının faiz kararları, doların seyri ve jeopolitik riskler fiyatların yönünü belirleyen başlıca unsurlar
Batman'da İLKHA muhabirine konuşan kuyumcular, son dönemde piyasada karşılaşılan düşük ayarlı altınlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Vatandaşların kısa vadeli fiyat avantajı için bilinmeyen yerlerden altın almalarının ciddi zararlara yol açabileceğ
TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Yİ-ÜFE, 2026 yılı mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 2,75, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 14,04, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 28,93 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 26,96 arttı. Yıllık
Eskişehir Ticaret İl Müdürlüğü denetim personelleri tarafından 1-4 Haziran tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerde denetimler gerçekleştirildi. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında yapılan denetimlerde fiyat etiketi, kasa-raf fiy
Adana'da otomobil akaryakıt tankerine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Gençlerin babalık duygusunu daha erken yaşlarda yaşamasını diliyorum
03ABD Başkan Yardımcısı Vance İran müzakereleri için İsviçre'ye gitti
04Sakarya'da 13 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu
05Malatya Yolunda Feci Kaza; 1 Ölü 5 Yaralı
06Akın Gürlek: “Aysel Yıldırım Cinayetine İlişkin 4 Şüpheli Gözaltında”
07YKS'de AYT ve YDT oturumları bugün gerçekleştirilecek
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük