Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 15 Nisan 2024 - 15:21 Yorum: 0

Trabzon’da “Turizm Haftası” kutlama etkinlikleri

Trabzon’da bu yıl 48.’si düzenlenen “Turizm Haftası” kutlama etkinlikleri start aldı. 15-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen etkinlik çerçevesinde, Trabzon Büyükşehir Belediyesi bando takımı eşliğinde Uzun Sokak’tan 15 Temmuz Şehitler ve...

Trabzon’da “Turizm Haftası” kutlama etkinlikleri

Trabzon’da bu yıl 48.’si düzenlenen “Turizm Haftası” kutlama etkinlikleri start aldı. 15-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen etkinlik çerçevesinde, Trabzon Büyükşehir Belediyesi bando takımı eşliğinde Uzun Sokak’tan 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet parkı güzergâhına kadar kortej yürüyüşü yapıldı.
Kortej yürüyüşüne, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, turizm sektör temsilcileri, öğrenciler katıldı. Etkinlik dolayısıyla açıklamada bulunan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, "Turizm mevsimini başlatıyoruz. 15 Eylül okulların açılmasına kadar bir süremiz var. Bizler de bu süreyi Trabzon için en iyi şekilde değerlendirme gayreti içerisindeyiz. Hayırlı uğurlu olsun. Önemli olan Trabzon’a turizm pastasından daha fazla pay ayırabilmektir" dedi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise, "Trabzon’un gelişen trendi turizm. Bu nedenle şehrin ekonomisini doğrudan ilgilendiren bu alanda hem yerel yönetim hem de mülki idaremizin riyasetinde bütün paydaşlar olarak bu sezonu ve gelecek sezona dair tedbirleri alarak şehrimizin ekonomisine doğrudan katkı sağladığına inandığımız bu alanda ciddi çalışmalar yapmak istiyoruz. Gelen misafirlerimizi güzel karşılayalım, güzel uğurlayalım, şehrimiz kazansın. Çok ciddi turizm destinasyonlarımız var. Bu değerleri şehrin ekonomisine güzel bir şekilde kazandıralım istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber