Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 16 Nisan 2024 - 20:16 Yorum: 0

Turizm Haftası Marmara Denizi’ne taşındı: Yelkenciler ve römorkörlerden özel gösteri

Tekirdağ’da Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Yelken ve İhtisas Kulübü’nde yelkenciler ve römorkörler Marmara Denizi açıklarında gösteri yaptı.Tekirdağ’da Turizm Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediliyor. Turizm Ha...

Turizm Haftası Marmara Denizi’ne taşındı: Yelkenciler ve römorkörlerden özel gösteri

Tekirdağ’da Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Yelken ve İhtisas Kulübü’nde yelkenciler ve römorkörler Marmara Denizi açıklarında gösteri yaptı.
Tekirdağ’da Turizm Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediliyor. Turizm Haftası çerçevesinde Marmara Denizi açıklarında özel bir gösteri düzenlendi. Yelkenciler ve römorkörler denizde gösteri gerçekleştirdi. Römorkörlerin, yelkencilerin arkasından havaya su püskürtmesi ilgiyle izlendi.
Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta kapsamında kentin turizm potansiyeline dikkat çekmek için etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, "Yamaç paraşütünden sonra ilimizde en çok yabancı turist çeken spor aktivitesi yelkendir. Tekirdağ’daki yelken kulübü de çok köklü bir kulüp. Burada hem milli takıma sporcu yetiştiriliyor hem de kentin turizmine katkı sağlanarak yelken sporu tanıtılıyor. Yıl boyunca farklı ülkelerden sporcular burada gelip yelken yapabiliyor. Farkındalık oluşturmak için güzel bir etkinlik yaptık. Sporcular içinde vatandaşlar için de bu gösteriler anlamlı oldu. İlimize özellikle yelken sporcu için en çok Bulgaristan, Romanya ve Makedonya’dan turistler geliyor. Yelken için gelmek isteyen herkesi ilimize bekleriz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber