Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Tutal'dan, Bostandere Mahallesinde inceleme

KONYA (AA) – Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Bostandere Mahallesinde incelemelerde bulundu.Tutal, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen...

Tutal'dan, Bostandere Mahallesinde inceleme

KONYA (AA) – Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Bostandere Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Tutal, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen eski belde belediyelerin ayda bir defa dönüşümlü olarak yerinden yönetileceğini söyledi.

Büyük mahallelerin sıkıntıları ve talepleri ile yakından ilgilenerek onların ayağına gitmenin yerel yönetimlerde başarıyı arttıracağını vurgulayan Tutal, "Mahallemizdeki sorunları tespit ettik, arazileri gezdik. Aynı zamanda Seydişehir'in diğer tüm işlerini de takip ederek işler aksatılmadan sistemli bir şekilde çalışmamıza devam ettik" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber