Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Aralık 2022 - 13:23 Yorum: 0

Tuzla’da aracın beton bariyerlere çarpma anı kamerada

Tuzla'da aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yol kenarındaki beton bariyerlere çarptı.

Tuzla’da aracın beton bariyerlere çarpma anı kamerada

Tuzla'da aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yol kenarındaki beton bariyerlere çarptı. Kazada araç sürücüsü yaralandı. Yaşanan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza saat 12.15 sıralarında Tuzla Fatih Mahallesi Eski Ankara Asfaltı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 KDR 77 plakalı Mercedes marka araç sürücüsü, cadde üzerinde seyir halinde olduğu sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki beton bariyerlere çarptı. Kaza sonrası adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yol üzerinde güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise yaralı sürücüyü hastaneye kaldırdı. Ekipler kazaya ilişkin çalışma başlattı. Yaşanan kaza anı bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber