Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 10 Kasım 2022 - 08:03 Yorum: 0

TVHB Merkez Konsey Başkanı Eroğlu’ndan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konsey Başkanı Ali Eroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

TVHB Merkez Konsey Başkanı Eroğlu’ndan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konsey Başkanı Ali Eroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konsey Başkanı Ali Eroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Eroğlu mesajında, "Tarihin seyrini değiştiren, askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir önderdir. Türk ve dünya tarihinde derin izler bırakan bir liderin aramızdan ayrılışı milletimiz için büyük bir kayıp olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her alanda bağımsız olmayı esas alan, milli menfaatlerden asla taviz vermeyen, zulme, baskıya, dayatmaya, esarete karşı boyun eğmeyen bir politika ile tüm dünyanın Türkiye'ye saygıyla ve gıptayla bakmasının mimarı olmuştur. Atatürk, barışçı kimliği, liderlik yeteneği, üstün kişiliği, ülküleri ve öngörüleriyle yüzyıla yön veren en büyük devlet adamlarından biri olarak kabul edilmektedir. Türk milleti Atatürk'ün mihmandarlığında küllerinden doğmuş, onun ilke ve değerleri ışığında modern dünyanın bir parçası olarak dünya milletleri arasında hak ettiği saygıyı kazanmıştır. Türk milletini onurlu ve bağımsız yaşama seviyesine çıkarma konusunda, üstün bir çaba ve mücadele azmi gösteren bu büyük lidere büyük bir vefa ve gönül borcumuz olduğu şüphesizdir. İstiklal mücadelemizde vatanını ve bayrağını kahramanca savunan, tüm zorlu koşullara rağmen geleceğine ve iradesine sahip çıkan aziz milletimiz, bugün de ülkemize yönelik tüm saldırıları bozguna uğratacak azim ve kararlılığa sahiptir. Atatürk'ün ve kahraman atalarımızın bizlere bırakmış olduğu değerli mirası geleceğe taşımak, uğruna büyük bedeller ödenen vatanımıza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmak, yaşatmak ve yüceltmek birey olarak hepimizin ortak sorumluluğudur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarını, millet iradesine dayanarak gösterdiği üstün basireti, gayretleri küçültmeye, sulandırmaya çalışanlara karşı en iyi cevabın yine Büyük Türk Milleti tarafından verileceğine kimsenin şüphesi olmasın. Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti onun işaret ettiği yolda ilelebet yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, istiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber