Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 27 Şubat 2022 - 17:13 Yorum: 0

Ukrayna’daki 300’den fazla Azerbaycanlı Bakü’ye getirilecek

Ukrayna'dan Romanya'ya geçen 300'den fazla Azerbaycanlı, ülkenin başkenti Bakü'ye getirilecek.

Ukrayna’daki 300’den fazla Azerbaycanlı Bakü’ye getirilecek

Ukrayna'dan Romanya'ya geçen 300'den fazla Azerbaycanlı, ülkenin başkenti Bakü'ye getirilecek.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna'daki çatışmalardan kaçarak Romanya'ya sığınan 300'den fazla Azerbaycanlının başkent Bakü'ye getirileceğini duyurdu. Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, Ukrayna'daki durum nedeniyle ülkeyi terk ederek komşu ülkelere geçen Azerbaycanlıları tahliye etmek için 28 Şubat'ta iki tarifeli uçuş seferi düzenleneceğini bildirdi.

Romanya'dan Azerbaycan'a düzenlenecek tarifeli uçuş seferlerinde 168 Azerbaycanlının Türk şirketi "Tailwind" aracığıyla, 174 Azerbaycanlının ise Azerbaycan Hava Yolları vasıtasıyla ülkeye getirileceği aktarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber