Battalgazi Belediyesi
Esenlik Marketler
SON DAKİKA
Motaş
Siyaset 05 Kasım 2022 - 11:48 Yorum: 0

Ulgar dağı tüneli en kısa zamanda tamamlanacak

AK Parti Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Ulgar dağı tünelinin en kısa zamanda tamamlanacağını açıkladı.

Ulgar dağı tüneli en kısa zamanda tamamlanacak

AK Parti Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Ulgar dağı tünelinin en kısa zamanda tamamlanacağını açıkladı.

Beraberinde AK Parti İl yöneticileriyle birlikte Posof'a gelen Genel Başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz, parti binasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, AK Parti Posof İlçe Başkanı Songül Öner'in de katıldığı toplantıda vatandaşlara hitap eden Ali İhsan Yavuz, yıllar öncesinden yapımına başlanan Ulgar dağı tünelinin en kısa zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi. Posof gibi bir tabiat harikası ilçeye her türlü yardımların yapılacağını, yenilenen alt yapı sistemleri tamamlanınca doğalgaz boru hattının da bağlanacağını belirten Yavuz, yenilenmesi devam eden Türkgözü Sınır Kapısında incelemelerde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.