Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 09 Nisan 2024 - 13:00 Yorum: 0

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda karma resim sergisi açılıyor

13-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Türkiye Kültür Yolu Festivali” çerçevesinde karma resim sergisi de açılacak.Sanat alanında geçmişte ve günümüz...

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda karma resim sergisi açılıyor

13-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Türkiye Kültür Yolu Festivali” çerçevesinde karma resim sergisi de açılacak.
Sanat alanında geçmişte ve günümüzde iddialı isimlerin yetiştiği Adana’da, 13-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Türkiye Kültür Yolu Festivali”’ne dâhil edilmesiyle çok daha zengin bir içerik ile gerçekleşecek.12. Kez binlerce insanın bir araya getirecek olan “Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda” eğlenceli etkinliklerin yanı sıra çok sayıda kültürel ve sanatsal etkinlikler de yer alacak.
Bunlardan birisi de “Blossom” temasıyla Orijinalist Art Gallery’de düzenlenecek olan karma sergi. Bu sergide Abdullah Yılmaz, Adile Osmanoğlu, Adviye Bal, Alex Rayhnam, Ali Doğan, Aslı Sayan, Ayhan Çetin, Azat Yeman, Blue Rhee, Canseven Bahçeci, Dilek Uzunoğlu Örs, Ekaterina Lemesheva, Emin Güler, Faruk Keskin, Filiz Örgün, Gülşah Tunç, Hamdi Eser, Handan Narin Kızıltan, Hasan Çağlayan, Hüseyin Bozoğlan, Hüseyin Elmas, Ilgın Erdem, İlknur Akyüz, Kadir Öztoprak, Levent Oyluçtarhan, Leyla Afacan Kodaman, Meltem Akkaya, Mümin Candaş, Mustafa Demirpençe, Mustafa Vural, Necati Seydi Ferahoğlu, Nihan Karadeniz, Nimet Keser, Nuray Ekim Atmaca, Nurgül Ferahoğlu, Onur Sarısu, Orhan Cebrailoğlu, Özgür Aktaş, Sema Çetin, Sibel Ünalalan, Susan Sharifi, Şükrü Karakuş, Talat Ayhan, Ulya Algan, Yeonsun Kim ( Becci Kim), Zişan Canga olmak üzere 40 sanatçının eserleri yer alacak.
Karma sergi, 13-21 Nisan 2024 tarihleri arasında, Orijinalist Art Gallery her gün saat 10.00 - 19.00 arasında gezilebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber