Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Şubat 2022 - 15:24 Yorum: 0

Ümit Milli Judo Takımı 3 şampiyonadan madalyalar ile dönmek istiyor

Burdur'da kampta bulunan Ümit Milli Kadın Judo Takımı, önümüzdeki günlerde Hırvatistan'da düzenlenecek olan Ümitler Avrupa Kupası, Dünya Şampiyonası...

Ümit Milli Judo Takımı 3 şampiyonadan madalyalar ile dönmek istiyor

Burdur'da kampta bulunan Ümit Milli Kadın Judo Takımı, önümüzdeki günlerde Hırvatistan'da düzenlenecek olan Ümitler Avrupa Kupası, Dünya Şampiyonası ve Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'ndan madalyalar ile dönmeyi hedefliyor.

Ümit Milli Kadın Judo Takımı, Ümitler Avrupa Kupası hazırlıkları için Burdur'da kampa girdi. Günde çift idman ile 12-13 Mart tarihlerinde Hırvatistan'ın Zagreb kentindeki turnuvaya hazırlanan Ümit Millilerin hedefi ise yüksek. Avrupa Kupasının ardından Dünya Kupası ve Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'ndan da (EYOF) madalyalar ile dönmeyi hedefleyen milliler, antrenörler eşliğinde hazırlıklarını sürdürüyor. Ümit Millilerin teknik heyetinde teknik direktör olarak Selahattin Unay, antrenör olarak ise Yasin Doğan, Erdal Doğan, Mustafa Kalaycı ve Aynur Samat yer alıyor.

Ümit Milli Kadın Judo Takımı Antrenörü Yasin Doğan, "Ümit Millilerin 3 tane şampiyonası var. Avrupa ve Dünya Şampiyonası ile Gençlik Olimpiyatları dediğimiz EYOF'ta bu kadro tamamen 3 şampiyonanın hazırlığı içerisinde. Kampımız 19 Şubat'ta başladı, 10 Mart'a kadar sürecek. Kampımıza 32 sporcumuzla başladık. Hedefimiz Avrupa kupalarında madalya almak, 3 büyük şampiyonadan madalyalar ile dönmek. Çocuklarımızın durumları iyi, takımımız gayet iyi" dedi.

"Hedeflerimiz, hayallerimiz büyük"

İlkokulda başladığı judoya yaklaşık 8 yıldır devam eden Şeyda Yıldırım, "Geçen yıl 48 kiloda Avrupa üçüncüsü oldum. Bu yıl 52 kiloda Türkiye Şampiyonu oldum. Şu an kampımız gayet verimli gidiyor. Sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Önümüzde Hırvatistan'da bir Avrupa Kupası var, orası için hazırlanıyoruz. İnşallah hedefimiz bu yıl Avrupa'da, Dünya'da ve EYOF'ta şampiyon olmak, bayrağımızı dalgalandırıp, İstiklal Marşı'mızı okutmak. Hedeflerimiz, hayallerimiz büyük. Umarım her şey istediğimiz gibi olur" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber