Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:58 Kudüs’te bir Türk’ün İsrail polisini yaraladıktan sonra öldürüldüğü iddiası...16:56 İstanbul Valisi Davut Gül’den "iş güvenliği" vurgusu16:52 Çeşitli suçlardan aranan 79 şüpheli yakalandı16:51 Toroslar Belediyesi, ’Evde Sağlık’ hizmeti ile vatandaşlara destek veriyor16:50 Elazığ Belediyesi, “O sene, bu sene” sloganı ile Elazığspor temalı YKS dene...16:50 Başkan Uzun: “Can dostlarımızı ziyaret ettik"16:46 Düzce’nin ortak turizm markası tescillendi16:45 Bakan Bayraktar: “2024’de madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılma...16:45 Pamukkale Belediyesi Atık Getirme Merkezi miniklere geri dönüşümü öğretti16:45 Samsun’da bin 660 adet doldurulmuş makaron sigara ele geçirildi16:45 Türkiye’nin en güneyinde toz bulutu etkisini hissettiriyor16:43 Yılmaz: "Fındık ticaretinin artırılması, korunması ve geliştirilmesi adına...16:43 İBB’nin açtığı su dolu çukurda hayatını kaybeden Edanur’un annesi, vatandaş...16:42 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Nisan ayı tutarlarını hesaplara...16:41 Balıkesir Büyükşehir’den çocuklara ‘çevre’ eğitimi16:41 KUDAKA yönetimi Erzurum’da toplandı16:39 Balıkesir Büyükşehir’den 1 Mayıs’ta ücretsiz ulaşım hizmeti16:37 Kağıthane Belediyesi ilçeye 60 bin ağaç kazandırdı16:37 Yolda yürüyenleri korkuttuktan sonra saldıran şahıslar yakalandı16:36 Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı
Yerel 25 Şubat 2021 - 13:43 Yorum: 0

Üniversitede ‘Eğitim Kalitesi’ toplantısı yapıldı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi akademik alanda yapılan çalışmalar hakkında Öğretim Üyelerini bilgilendirmek ve eğitim-öğretimde kaliteyi artırmak...

Üniversitede ‘Eğitim Kalitesi’ toplantısı yapıldı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi akademik alanda yapılan çalışmalar hakkında Öğretim Üyelerini bilgilendirmek ve eğitim-öğretimde kaliteyi artırmak amacıyla "Eğitim Kalitesi Toplantısı" yapıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Konferans Salonunda yapılan toplantıya Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir'in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhami Yurdakul, Prof. Dr. Mustafa Koyun, Genel Sekreter Doç. Dr. Cenk Karakurt ve 40'a yakın profesör hocalar katıldı. Üniversitenin gelecek vizyonu, eğitim kalitesi, University Ranking By Academic Performance (URAP) sıralamasındaki yeri, uluslararası bir üniversite olma çalışmaları ve eğitim politikaları gibi temel başlıkların ele alındığı toplantıda katılımcılarla fikir alışverişinde bulundular.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber