Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
10:39 Çanakkale’de haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakaland...10:38 Muğla’da hayaller gökyüzünde10:38 Fenerbahçe’de seçimli Yüksek Divan Kurulu toplantısı başladı10:37 Jandarmadan sigara kaçakçılarına suçüstü operasyon10:37 Başkan Soyuak, şampiyon sporcularla bir araya geldi10:37 Pazaryeri ilçesinde deprem meydana geldi10:36 Aksaray’daki küçük Adana’da geçim seracılıktan10:36 Sıcak havaları fırsat bilen sokak müzisyenleri daha fazla çalışmaya başladı10:35 Eskişehir’de hastalıktan ari işletme sayısı genç yetiştiriciler ile çoğalıy...10:35 Ordu’da limanda tekne yangını: Söndürme çalışmaları sürüyor10:34 ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, YÖKAK tarafından düzenlenen “Uluslarara...10:34 Kastamonu Üniversitesi’nde ’çizgi ötesindeki öğretmen’ öğrencilerle buluştu10:33 Ankara’da ‘alev savaşçısı’ çift mesleğin zorluklarını birlikte aşıyor10:30 MESKİ tesisleri sayısı artırılan jeneratörler sayesinde elektrik kesintiler...10:29 30 ton benzin yüklü tankerin kaza anı kameraya yansıdı10:28 Kasık ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu, 60 binde bir görülen gebelik y...10:27 BBP’den mazbatalarını alan başkanlara ziyaret10:27 Hamas: “İsrail’in yanıtını aldık, inceleyeceğiz”10:26 Geleceğin mimarları, ‘Mimar Sinan’ı Anlamak’ etkinliğinde bir araya geldi10:25 Esenyurt Belediye Başkanı Özer, Dünya Şampiyonu olan Milli Paratriatloncu U...
Magazin 02 Ağustos 2023 - 13:32 Yorum: 0

Ünlü isimler Azka’da buluştu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen geceye ünlüler akın etti.Bodrum Azka Otel’de gerçekleşen gecenin ev sahipliğini yapan Moon Life Dergisi Kurucusu Alper Alp ve organizasyonunu Berna Mıçı’nın üstlendiği davette iş, sanat, cemiyet ve...

Ünlü isimler Azka’da buluştu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen geceye ünlüler akın etti.
Bodrum Azka Otel’de gerçekleşen gecenin ev sahipliğini yapan Moon Life Dergisi Kurucusu Alper Alp ve organizasyonunu Berna Mıçı’nın üstlendiği davette iş, sanat, cemiyet ve magazin dünyasından birçok isim katıldı. Gecenin sunuculuğunu Aslı Turanlı yaparken, İskender Paydaş’ın sahne aldığı gecede Mustafa Sandal ise yeni çıkan şarkısı ’Tamam Tamam’ı ilk kez seslendirdi. Öte yandan bu özel davete katılanlar arasında Fatih Ürek ve Seda Üren sahneye çıkarak geceye renk kattı. Bu özel gecede Azka Otel’in sahibi Bülent Kaya, Nur Demirağ ve Nuray Yıldız’a katkılarından dolayı plaket verdi. Ünlü Antikacı Uğur Batur, "Bir Umut Derneği" yararına müzayede düzenledi.

"Benimle küs kalırsan başını taştan taşa vurursun"
Azka Otel’de düzenlenen gecede Gülben Ergen’le birlikte sahneye çıkarak ’Şıkır Şıkır’ şarkısını seslendiren Mustafa Sandal ise "Barışmak için sana kocaman bir paket gönderdim. Paketin içinde büyük bir taş, taşın altında da sana hediye ettiğim içinde şarkı sözleri olan USB vardı. O taşın anlamı da benimle küs kalırsan başını taştan taşa vurursun" dedi.

"Benim ilham perim ’melis’"
Azka Otel’de düzenlenen Summer Party gecesinde basın mensupları ile bir araya gelen Mustafa Sandal; "Ben her türlü insanlara şifalı gelecek müziğin yanındayım. Bazen şarkılarda duyuyorum çok negatif içerikler var. Bu argo kelimelerin yer aldığı negatif müzikleri anlamıyorum. Yeni neslin böyle şeyler dinlemesi beni üzüyor. Bizler pozitif enerjiyle ileriye doğru daha sağlıklı gidebiliriz. Özellikle genç arkadaşlara sesleniyorum. Hayat dediğimiz kısa bir yolculuk, bunu en güzel şekilde, en pozitif şekilde yaşamaya gayret edin. Hayata küsmeye değecek bir durum yok" dedi.

Basın mensuplarının "Tamam Tamam" şarkısı ile ilgili gelen sorularına ise Sandal; "Tamam Tamam şarkısını Melis için yaptım. Melis benim ilham perim oldu. Şarkı hem 90’lar ruhu taşıyor, hem de modern tadı var. Çok güzel bir iş çıkardık" şeklinde yanıt verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber