Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 16 Temmuz 2023 - 17:02 Yorum: 0

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’ten albüm müjdesi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde önceki akşam sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "Yanımdakiler için ölürüm" dedi.Bodrum Yalıkavak Günay Restoran’da sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, repertuarı ile dinleyicilerini kendisine hay...

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’ten albüm müjdesi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde önceki akşam sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "Yanımdakiler için ölürüm" dedi.
Bodrum Yalıkavak Günay Restoran’da sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, repertuarı ile dinleyicilerini kendisine hayran bıraktı. Ünlü sanatçı, ‘Bir Kulunu Çok Sevdim’, ’Bebeğim’, ’Şemmame’, ’Sarhoş’, ’Kavur Balıkları’, ’Haydi Söyle’ ve ’Mavi Mavi’ gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sahneye çıkmadan önce basın mensupları ile bir araya gelen Tatlıses, “Ben çalışmadan paslanıyorum. İş benim için çok önemli. Ciğerim pas tutuyor çalışmazsam, ben pas sevmem. Benim çocuklarım da öyledir. Şu an yakın çevremde bulunan insanlar benim her şeyim. Onlar için ölürüm diyebilirim” dedi.

Albüm müjdesi verdi
Basın mensuplarının "İdo’dan torun haberi var mı?" sorusu üzerine Tatlıses, “Ben onların özel hayatına karışmam. Neyi nasıl istiyorlarsa doğru bir şekilde yaparlar. Biz daha çok iş üzerine konuşuyoruz. Benim eski şarkılarımı okuyor, biz babadan böyle gördük diyor. Ben de yeni bir şarkı çıkaracağım, 1 ay içinde sevenlerimle buluşturacağım. Sürpriz olsun” dedi.
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan İbrahim Tatlıses, konserinin sonlarına doğru hareketli şarkıları ile kendisini dinlemeye gelen misafirlerini ayağa kaldırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber