MENÜ

Uşak Belediyesi bütçe fazlası veren 10 il belediyesi arasına girdi

Uşak Belediyesi Hazine ve Maliye Bakanlığı verilerine göre 2025 yılı Belediye Bütçesi Fazla Veren İller Haritasında Uşak Belediyesi ilk 10 belediye arasına girerek yeni bir başarıya daha imza attı.2025 yılı bütçe haritasında Uşak’ın renk skalası maviye dö

Yayınlanma: 27 Ocak 2026 17:36 Güncelleme: 28 Ocak 2026 09:15
Uşak Belediyesi bütçe fazlası veren 10 il belediyesi arasına girdi
Uşak Belediyesi Hazine ve Maliye Bakanlığı verilerine göre 2025 yılı Belediye Bütçesi Fazla Veren İller Haritasında Uşak Belediyesi ilk 10 belediye arasına girerek yeni bir başarıya daha imza attı.

2025 yılı bütçe haritasında Uşak’ın renk skalası maviye dönerken, Uşak Belediyesi öz kaynaklarını doğru bir şekilde kullanma ve bütçe disiplini konularında yeniden öne çıktı. Uşak Belediyesi bu veriler ışığında finansal sürdürülebilirliği net şekilde ortaya koyan belediyelerin başını çekmiş oldu. Göreve geldiğinden bugüne Uşak Belediyesi’nin vizyonunu değiştiren ve Uşak halkının kalkınması ile refahını önemseyen Belediye Başkanı Özkan Yalım; bir kez daha Uşak’ın doğru tanıtılmasına vesile oldu.

Haberi mutlulukla karşıladıklarını ifade eden Başkan Yalım "Çalışma arkadaşlarım ve benim için en önemli şey halkın parasını yine halk için ve doğru şekilde kullanmak. Öncelikle göreve geldiğimizde belediyenin araçları kiralık ve icralıktı, biz özverili ve akıllı hamlelerimizle bunu ortadan kaldırdık. Kendi imkânlarımızla belediyenin bünyesine çok sayıda araç kazandırdık. Yine aynı şekilde sosyal yardımları geçmiş dönemlere göre kat kat fazla şekilde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık" dedi. İhtiyaca yönelik hizmetleri baz alarak sosyal belediyeciliği Uşak halkıyla tanıştırdıklarını anlatan Başkan Yalım; "Sonuç olarak geldiğimiz noktada Uşak Belediyesi’nin ve Uşak halkının başarılarını görüyoruz. Biz bu düsturla hareket etmeye ve hizmetlerimizi aynı sorumluluk bilinciyle gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ben tekrar bu başarıyı kutluyorum ve halkımıza hak ettiği güzellikte bir kenti hep birlikte inşa etme sözü veriyorum" dedi.

Öte yandan Başkan Yalım belediye bütçesini şeffaflık ilkesiyle yönettiklerini dile getirerek "Biz hizmetlerimizi yaparken hiçbir engeli sorun etmeden çalışmalarımıza devam ettik. Önceki dönemde oluşan borçları ödemeye devam ederken bir taraftan da hemşerilerimize hizmet götürmek için uğraşıyoruz. Uşak’ın tanıtımı için geliştirdiğimiz projelerin dışında şehrimizin alt yapı ve üst yapı sorunlarına karşı çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu çalışmaları yaparken tüm vatandaşlarımızın görebileceği şekilde bütçemizi yönetiyor ve paylaşıyoruz" dedi.

Bu bağlamda doğru bütçe yönetimi sayesinde gelecek günlerde vizyon projelerini hayata geçireceklerinin altını çizen Başkan Yalım; "Yeni Otogar, Mende Pazarı çevre düzenlemesi, Çarşamba Pazarı yenileme çalışmaları gibi hizmetlerle şehrimizin çehresini her türlü engele rağmen değiştireceğiz. Çünkü hemşerilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Çünkü bizim sevdamız Uşak" ifadelerini kullandı.
ETİKETLER: Uşak, Belediyesi, bütçe, fazlası, veren
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Almanya Başbakanı Merz: "ABD ve İsrail’in İran’da rejim değişikliğini başarabileceklerini sanmıyorum"

Almanya Başbakanı Merz: "ABD ve İsrail’in İran’da rejim değişikliğini başarabileceklerini sanmıyorum"

Almanya Başbakanı Friedrich Merz, ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına ilişkin, "ABD ve İsrail’in İran’da yaptıklarının gerçekten başarılı olacağına ikna olmuş değilim. Aslında ne istiyorlar? Hedef gerçekten rejim değişikliği mi? Eğer hedef buysa

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’a yönelik saldırılara ilişkin, "Bu uzun sürecek bir çatışma olmayacak" dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’a yönelik saldırılara ilişkin, "Bu uzun sürecek bir çatışma olmayacak" dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’a yönelik saldırılara ilişkin, "Bu uzun sürecek bir çatışma olmayacak" dedi.

Bakan Fidan’ın diploması trafiği sürüyor

Bakan Fidan’ın diploması trafiği sürüyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammad Ishaq Dar, Mısır Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ve ABD’li yetkililer ile bugün telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edin

Bakan Gürlek, Prusias Ad Hypium Antik Kenti’ne hayran kaldı

Bakan Gürlek, Prusias Ad Hypium Antik Kenti’ne hayran kaldı

Düzce’de Prusias Ad Hypium Antik Kenti’ni ziyaret eden Adalet Bakanı Akın Gürlek, Batı Karadeniz’in "Efes’i" olarak adlandırılan bölgeye hayran kaldı.Düzce’de birtakım ziyaretlerde bulunan Adalet Bakanı Akın Gürlek’in son durağı Batı Karadeniz’in "Efes’i"

Adalet Bakanı Gürlek: "12. Yargı Paketimizle ilgili meslektaşlarla sürekli istişare halindeyiz"

Adalet Bakanı Gürlek: "12. Yargı Paketimizle ilgili meslektaşlarla sürekli istişare halindeyiz"

Adalet Bakanı Akın Gürlek, 12. Yargı Paketi için yargı camiası ile sürekli istişare içinde olduğunu belirterek, yeni pakette hakim ve savcıların çalışma şartlarının geliştirilmesi konusunda da çalışma yapacaklarını ifade etti.Bakan Gürlek, Düzce ziyareti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye barıştan yana, diplomasiden yana, savaşlara karşı tutumunu net bir şekilde sergiliyor"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye barıştan yana, diplomasiden yana, savaşlara karşı tutumunu net bir şekilde sergiliyor"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, savaşın, bölgesel ve küresel istikrara çok ciddi etkilerde bulunduğunu belirterek, "Çocuklar dahil savaşın ürettiği insani maliyetleri hep birlikte görüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti olarak biz bu savaşın bir an önce so

İranlı Sözcü Şikarçi: "ABD askerlerinin toplandığı bir otel, bizim açımızdan ABD hedefi sayılır"

İranlı Sözcü Şikarçi: "ABD askerlerinin toplandığı bir otel, bizim açımızdan ABD hedefi sayılır"

İran Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Tuğgeneral Ebulfazl Şikarçi, ABD’lilerin sığındığı otellere yönelik saldırılara ilişkin eleştirilere yanıt vererek "İçinde ABD’li bulunmayan bir otelinizi ne zaman hedef aldık? ABD askerlerinin toplandığı bir otel, bizi

CHP Genel Başkanı Özel: "Sosyal demokratların yönettiği bir Türkiye oluşturacağız"

CHP Genel Başkanı Özel: "Sosyal demokratların yönettiği bir Türkiye oluşturacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Gençlik Örgütü Dünya Kongresi’ne konuştu.CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Gençlik Örgütü Dünya Kongresi’ne k

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
64
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
60
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
60
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
52
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
43
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
43
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
35
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
33
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
33
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
31
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
30
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
30
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
25
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
25
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
24
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
23
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
22
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
17