Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 07 Mayıs 2024 - 14:20 Yorum: 0

Uşak halkı akıllı durakla tanışacak

Uşak Belediyesi vatandaşın konforunu artırmak için kentin çeşitli noktalarına yerleştirmek üzere akıllı durak imalatına başladı.Özellikle büyükşehirlerde sıklıkla görülen ve otobüs bekleyen vatandaşların konforu için büyük önem ta...

Uşak halkı akıllı durakla tanışacak

Uşak Belediyesi vatandaşın konforunu artırmak için kentin çeşitli noktalarına yerleştirmek üzere akıllı durak imalatına başladı.

Özellikle büyükşehirlerde sıklıkla görülen ve otobüs bekleyen vatandaşların konforu için büyük önem taşıyan akıllı duraklar, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın talimatıyla bundan böyle Uşak halkına hizmet vermeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belediye atölyesinde hazırlanan ilk akıllı durağı yerinde inceleyen ve aynı zamanda tanıtımını yapan Başkan Yalım; kentin çeşitli noktalarına bu duraklardan yerleştireceklerini söyledi. Akıllı durak üretimini artıracaklarını ve seri şekilde kente yayacaklarını ifade eden Başkan Yalım; “Özellikle öğrencilerimizin ve işçilerimizin yoğun olarak beklediği ve ulaşımın hareketli olduğu noktalara yerleştireceğiz. Bu duraklar sayesinde; otobüslere, okul servislerine ve işçi servislerine binmek için bekleyen vatandaşlarımız hava şartlarından etkilenmeden vakit geçirebilecek. Aynı zamanda özellikle kadınlarımız ve öğrenci kardeşlerimiz güvenli bir ortamda hiç korkmadan otobüslerini bekleyebilecek” dedi.

Tam donanımlı ve güvenli bir sistem
İçerisinde bulunan klima sayesinde vatandaşları yaz aylarında sıcaktan kış aylarında ise soğuktan koruyacak olan akıllı duraklar, ferah oturum alanı ve güvenli yapısı ile dikkat çekiyor. Akıllı duraklar sadece konfor anlamında değil güvenlik noktasında da üst düzey bir performans sunuyor. Tavanda yer alan güvelik kameraları ile emniyet güçleri tarafından 7/24 izlenen akıllı durak kabinleri; muhtemel bir sorun halinde direkt olarak polisin müdahalesine imkan sağlıyor. Aynı zamanda Uşak Belediyesi ekipleri tarafından da sürekli takip edilecek olan akıllı duraklar; sağlam yapısı sayesinde halkın yağmur, kar, güneş ve rüzgâr gibi etkenlerden etkilenmesini önlüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber