Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 06 Mart 2024 - 14:16 Yorum: 0

Uşak Müftülüğünden ödüllü yarışmalar

Uşak İl Müftülüğünün sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşıma göre 3 ayrı yapılacak olan yarışma para ödüllü olacak.Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü v...

Uşak Müftülüğünden ödüllü yarışmalar

Uşak İl Müftülüğünün sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşıma göre 3 ayrı yapılacak olan yarışma para ödüllü olacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy’u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında "Ödüllü Yarışmalar" düzenlenecek. Uşak İl Müftülüğünün sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşım Ortaokul öğrenciler arasında yapılacak olan ‘İstiklal Şairi Akif Şiir Okuma’ yarışmasında birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL ve üçüncüye ise 2 bin TL para ödülü olduğu açıklanırken, lise öğrencilerin yarışacağı ‘Çanakkale Ruhu’ resim yarışmasında birinciye 1 bin 500 TL, ikinciye bin TL ve üçüncüye 500 TL para ödülü olacağı açıklandı. Öte yandan Üniversite öğrencilerin yarışacağı ‘Çanakkale Ruhu’ fotoğraf yarışmasında birinciye 2 bin TL, ikinciye 1 bin 500 TL ve üçüncüye ise 1 bin TL para ödülü olacağı açıklanırken yarışmaya son başvuru tarihi 8 Mart olarak açıklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber