Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası
Sami Er
Türkiye 04 Şubat 2023 - 16:33 Yorum: 0

Uşak’ta bin 50 konutun hak sahibi kura çekimi gerçekleşti

Uşak'ta bin 50 konutun hak sahibi belirlenme kurası gerçekleşti. Kura çekimi öncesinde konuşan Vali Turan Ergün TOKİ tarafından Uşak'ta yapılan farklı...

Uşak’ta bin 50 konutun hak sahibi kura çekimi gerçekleşti

Uşak'ta bin 50 konutun hak sahibi belirlenme kurası gerçekleşti. Kura çekimi öncesinde konuşan Vali Turan Ergün TOKİ tarafından Uşak'ta yapılan farklı çalışmaların değerinin bugünkü rakamıyla 5 milyar 872 milyon TL olduğunu söyledi.

Uşak'ta bin 50 konutun hak sahibi kura çekimi Vali Turan Ergün'ün de katılımlarıyla gerçekleşti. Uşak Merkez Spor Salonu'nda gerçekleşen kura çekimine Vali Ergün'e Uşak AK Parti Milletvekili İsmail Güneş, TOKİ Uzmanı Hasan Hüseyin Çelik, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer de eşlik etti. Kura çekimi öncesinde konuşan Hasan Hüseyin Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla 2002 senesinden sonra Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yeni bir vizyon kazandığını artık kredi veren bir idare değil aynı zamanda dar gelirli vatandaşa kira öder gibi taksitle konut yapan kurum haline geldiğini söyledi. Çelik, "Son günlerde de konuta erişimde de birçok sıkıntı yaşandığını biliyoruz ama ne var ki cumhurbaşkanımızın talimatı yine öncelikle 50 bin konut sonra 100 bin konut hemen akabinde 13 Eylül 2022 tarihinde ise 250 bin konut Türkiye yüzyılına yakışır yine Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde 81 ilimizde 250 bin konutumuzun kampanyası ve tanıtımı başlatılarak 81 ilde hemen projelendirme başlatılmış, yine cumhurbaşkanımızın talimatıyla 17 ilde hemen 8 bin konutun temeli atılmıştır" ifadelerini kullandı.

Uşak Valisi Turan Ergün ise yapmış olduğu konuşmada, TOKİ'nin Uşak'ta 5 bin 530 konutla birlikte bin 35 dükkan ve iş yeri, bununla birlikte il merkezi ve ilçelerde okullar, camiler, hastaneler, pansiyonlar ve sosyal tesisler yaptığını, bu çalışmaların ise günümüzdeki maddi değerinin 5 milyar 872 milyon TL olduğunu söyledi. Heyecan ve duygu dolu anların yaşandığı kura çekiminde hak sahibi olan Yaşar Akpolat'ın eşi gözyaşlarına hakim olamazken Yaşar Akpolat ise çok mutlu olduğunu ve ilk evini kazanmasına vesile olan herkese teşekkürlerini iletti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber