Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 03 Şubat 2023 - 10:03 Yorum: 0

Uşak’ta okul öncesi öğrencilere haftada 5 gün ücretsiz yemek verilecek

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü il genelinde eğitim gören okul öncesi öğrencileri için haftada 5 gün "ücretsiz yemek" uygulaması için hazırlıkların...

Uşak’ta okul öncesi öğrencilere haftada 5 gün ücretsiz yemek verilecek

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü il genelinde eğitim gören okul öncesi öğrencileri için haftada 5 gün "ücretsiz yemek" uygulaması için hazırlıkların tamamlandığını ve 6 Şubat Pazartesi günü yemek dağıtımına başlanacağını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı, tüm Türkiye'de okul öncesi eğitim gören 5 milyon öğrenciye kademeli olarak bir öğün ücretsiz yemek vermeye başlayacak. Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü de il genelinde okul öncesi eğitim gören 7 bini aşkın öğrenciye Pazartesi gününden itibaren yemek vermeye başlıyor. Milli Eğitim Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre; Millî Eğitim Bakanlığı'nın ülke genelinde 5 milyon öğrenciye ücretsiz yemek uygulaması kapsamında; Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü de merkez ve 5 ilçede hazırlık çalışmalarını tamamlandı. Millî Eğitim Bakanlığı'nın politikaları ve sağladığı imkânlar doğrultusunda okul öncesi öğrencilere yemek hizmetinin ulaştırılması için hazırlıkları tamamlandı.

Müdürlükten yapılan duyuruda; "Milli Eğitim Bakanlığı'nın çok sayıda sosyal politikayla eğitime erişimi güçlendirme çalışmaları doğrultusunda öğrencilere verilen ücretsiz yemek hizmetinin kapsamı her geçen gün artırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda; 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin başlayacağı 6 Şubat tarihi itibarıyla, okul öncesi eğitime devam eden öğrenciler öncelikli olmak üzere ülke genelinde kademeli bir şekilde 5 milyon öğrenci günde bir öğün ücretsiz beslenme hizmetinden faydalanmaya başlayacak. Uşak'ta da Milli Eğitim Bakanlığı'nın politikaları ve sağladığı imkânlar doğrultusunda; 6 Şubat Pazartesi günü itibariyle okul öncesi eğitime devam eden öğrenciler başta olmak üzere ücretsiz yemek hizmeti verilmeye başlanacaktır" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber