Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Malatya Büyükşehir Belediyesi
Sağlık 17 Ocak 2025 - 14:30 Yorum: 0

Üsküdar’da sahte ve kaçak alkol denetimi yapıldı

İstanbul Üsküdar’da Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri alkol satışı yapan işletmelere yönelik sahte ve kaçak alkol denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde iş yerlerinin bulundurması gereken evraklar ve alkol şişelerinin bandrolleri incelendi.

Üsküdar’da sahte ve kaçak alkol denetimi yapıldı

İstanbul Üsküdar’da Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri alkol satışı yapan işletmelere yönelik sahte ve kaçak alkol denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde iş yerlerinin bulundurması gereken evraklar ve alkol şişelerinin bandrolleri incelendi.

Son günlerde kaçak alkol sebebi ile artan ölümler neticesinde İstanbul Valiliği’ne bağlı Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Üsküdar ilçe Tarım ve Orman müdürlüğü ekiplerince alkol satışı yapan mekanlara yönelik sahte ve kaçak alkol denetimi yapıldı. Denetimler kapsamında, iş yerlerinin bulundurması gereken evraklar ve alkol şişelerinin bandrolleri kontrol edildi. Mekanlarda bulunan şahıslar ise polis ekipleri tarafından Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulamasından geçirildi. Denetimlerde şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Ekiplerin denetimlerini sürdüreceği öğrenildi.

Üsküdar’da sahte ve kaçak alkol denetimi yapıldıÜsküdar’da sahte ve kaçak alkol denetimi yapıldı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber