Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, muhtarlar toplantısına katılmak amacıyla ziyaret ettiği Mihalıççık İlçesi’nin önemli noktalarında incelemelerde bulundu.Vali Aksoy, ilk olarak Mihalıççık Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Ardından, Sorkun Kö...
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, muhtarlar toplantısına katılmak amacıyla ziyaret ettiği Mihalıççık İlçesi’nin önemli noktalarında incelemelerde bulundu.
Vali Aksoy, ilk olarak Mihalıççık Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Ardından, Sorkun Köyü’ne giden Vali Aksoy, çömlek üretimi yapılan atölyeye ziyarette bulundu. Üretim yapan kadınlarla sohbet eden Vali Aksoy, çömlek yapımına dair detaylarla ilgili bilgi aldı. Programının devamında Vali Aksoy, Kuş Evli Cami’ne ve Gürleyik Şelalesi Tabiat Parkı’nı gitti. Şehit Astsubay Cihangir Yaman’ın aile evine de misafir olan Vali Aksoy, Çarşı Cami’nde incelemelerde bulunmasının ardından Mihalıççık Kültür Evi’nde muhtarlarla bir araya gelerek toplantı yaptı.
"Hedefimiz, turizmden daha fazla pay alabilmek"
Gürleyik Şelalesi Tabiat Parkı’nda programıyla ilgili açıklamalarda bulunan Vali Hüseyin Aksoy, "Biz her ay düzenli olarak bir ilçemizde muhtarlarla buluşuyoruz. İl ve bölge müdürlerimizle muhtarlarla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek için çalışmalar ortaya koyuyoruz. Bu çerçevede de Mihalıççık İlçemizde bulunuyoruz ve buraya gelmişken de ilçemizin önemli noktalarını gezme fırsatımız oldu. Şu anda Gürleyik Şelalesi’ndeyiz. Burası koruma altında olan doğal sit alanı, önemli bir merkezimiz. Burada incelemeler yaptık ve nasıl daha iyi bir konumda olabileceği konusunda ilgili kurumlarımızla işbirliği içerisinde değerlendirmelerde bulunduk. Türkiye’nin birçok bölgesi oldukça önemli değerlere sahip. Eskişehir ili de bunlardan biri ve ilimizin her noktasında çok önemli, doğal ve arkeolojik alanlarımız var. Bunların turizmde daha fazla tanınması, daha fazla turistin bölgemize gelmesi adına önemli çalışmalar ortaya koyuyoruz. Hedefimiz, turizmden daha fazla pay alabilmek. Bu anlamda yürütülen çalışmaları ilgili kurumlarımızla işbirliği içerisinde sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
"Muhtarlarımızı il merkezimize kadar yormuyoruz, ayaklarına kadar giderek kendilerini dinliyoruz"
Muhtarların vatandaşlara en yakın olan seçilmiş ve demokrasinin beşiği denilebilecek kişiler olduğunu vurgulayan Vali Aksoy, sözlerine şöyle devam etti:
"Onların bize aktaracağı sorunları yerinde dinlemek, muhtarlarımızı il merkezimize kadar yormadan, bizler onların ayağına kadar giderek bir anlamda ilçelerimizde bütün il ve bölge müdürlerimizle beraber kendilerini dinliyoruz. Bize aktardıkları sorunlar konusunda hemen çözüm üretebileceklerimiz varsa, onlara çözüm üretiyoruz. Yatırım programına alınması gerekenler varsa, onları ilgili kurumlarımıza aktarıyoruz. Üzerinde çalışmamız gerekenler varsa, koordinasyonu gerektiren hususlar varsa, ilgili kurumlarımızla işbirliği içerisinde bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, halkın sorunları varsa, onlara çözüm üretmek adına çalışmalar ortaya koymak."

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Kırmızı Medrese’de düzenlenen programda konuşan Banga Heq Dergisi yazarlarından Menderes Yıldırım, "Bugün Seyda’nın misafirleriyiz. Sizler de onun aşk ve sevgi misafirlerisiniz. Hoş geldiniz." sözleri ile konuşmasına başladı. Molla Cezerî’nin hayat felse
Farklı uzmanlık alanlarını kapsayan kadro dağılımıyla kentte sunulan sağlık hizmetlerinin desteklenmesi ve vatandaşların uzman hekimlere erişiminin artırılması hedefleniyor. Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin, atamaların kentin sağlık kadrosun
Ağrı'da nehir geçen mahalleler olan Bulut, Yüzüncü Yıl, Sanayi mahallelerinde sabah saatlerinde etkisini gösteren sis, kentte kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. Su yüzeyi ve çevresinde yoğunlaşan sis katmanı, mahallelerin üstünü kaplayarak mistik b
Umut Kervanı İzmir Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kentte yaşayan onlarca aileye gıda yardımı ulaştırıldı. Dernek tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere h
Yangın, Cumhuriyet Mahallesi'nde iki katlı bir binada bulunan metruk evde meydana geldi. Gece saatlerinde çıkan yangının fark edilmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. (İLKHA)
İzmir’in Torbalı ilçesinde, uzun süredir aranan ve hakkında çok sayıda suç dosyası bulunan G.O’nun yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi. Asayiş, İstihbarat ve Özel Harekât şube müdürlüklerinin ortak çalışması sonucu, 9 yıl 8 ayı aşkın süredir
İlçenin ekonomik ve sosyal meselelerinin ele alındığı ziyaretlerde vatandaşların talep ve beklentileri dinlenirken, Kumluca’nın çözüm bekleyen sorunları da gündeme geldi. Program kapsamında Kumluca Şoförler Odası Başkanı Bayram İğneli, Kumluca Yaş Meyve K
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte araç kiralama siteleri üzerinden vatandaşları dolandıran şüphelilere yönelik yürüttükleri çalışma kapsamında "Patinaj" operasyonunu gerçekleştirdi. Yapılan incelemelerde şüphelilerin, gerç
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Erzurumspor Fk
Arca Çorum Fk
Corendon Alanyaspor
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Göztepe A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor