Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 31 Mart 2024 - 06:24 Yorum: 0

Vali Çelik "Dilimli Barajı 1. Kısım Sulama Projesi ihale edildi"

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekovalı çiftçilerin sulama ihtiyacının karşılanacağı Dilimli Barajı 1. Kısım Sulama Projesi ihale edildiğini söyledi.Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekoval...

Vali Çelik 'Dilimli Barajı 1. Kısım Sulama Projesi ihale edildi'

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekovalı çiftçilerin sulama ihtiyacının karşılanacağı Dilimli Barajı 1. Kısım Sulama Projesi ihale edildiğini söyledi.
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekovalı çiftçilerin sulama ihtiyacının karşılanacağı, Dilimli Barajı 1. Kısım Sulama projesi ihale edildiğini söyledi. Süreç sonuçlanınca sözleşme imzalanarak imalatlar başlayacağını ifade eden Vali Ali Çelik, "Dilimli Barajı 1. Kısım Sulama Projesi kapsamında Hakkâri ili Yüksekova ilçesinde yer alan 1395 hektarlık alanın yaklaşık maliyeti 646 milyon 340 bin TL olan sulama ihalesi yapılmış olup, değerlendirilme süreci devam etmektedir. Dilimli Barajı 1. Kısım Sulama Projesinin faaliyete geçmesiyle Yüksekovalı çiftçilerin sulama ihtiyacı Dilimli barajından karşılanacaktır. Projenin Yüksekova’ya hayırlar getirmesini temenni ederek başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’ya şükranlarımızı arz ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber