Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mayıs 2024 - 09:49 Yorum: 0

Vali Çiftçi’den Narman çıkarması

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ilçe ziyaretleri kapsamında, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin kesişim noktasında yer alan, halk ozanları ve peri bacalarıyla ünlü Narman’ı ziyaret etti.İlk olarak Narman Kaymakamlığına ziyaret g...

Vali Çiftçi’den Narman çıkarması

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ilçe ziyaretleri kapsamında, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin kesişim noktasında yer alan, halk ozanları ve peri bacalarıyla ünlü Narman’ı ziyaret etti.
İlk olarak Narman Kaymakamlığına ziyaret gerçekleştiren Vali Çiftçi’yi burada Kaymakam Aziz Oğuz Alemdaroğlu, öğrenciler ve ilçe kurum yöneticileri karşıladı. İlçede yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Çiftçi, ardından Narman Belediyesine geçti. Belediye ziyareti sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’nda incelemelerde bulunan Vali Çiftçi, cuma namazı çıkışı vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.
Narman Peri Bacalarını gezen Vali Çiftçi Narman Belediyesi Yerel Ürünler Üretim Tesisi ile inşaatı devam eden Narman Şehitler Barajı’nda incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı. Vali Çiftçi’nin Narman ziyaretine; Narman Belediye Başkan Vekili Çetin Akın, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Kd. Alb. Serkan Akbaba, DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İl Tarım ve Orman Müdürü Alpaslan Kenger ile İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Osman Codur katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu