Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Nisan 2024 - 17:12 Yorum: 0

Vali Kızılkaya, bayramda şehit ailesini yalnız bırakmadı

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, 2021 yılında Kuzey Irak’ın Gara bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Jandarma Er Süleyman Sungur’un ailesini evlerinde ziyaret etti.Bayram ziyaretinde Vali Kız...

Vali Kızılkaya, bayramda şehit ailesini yalnız bırakmadı

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, 2021 yılında Kuzey Irak’ın Gara bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Jandarma Er Süleyman Sungur’un ailesini evlerinde ziyaret etti.
Bayram ziyaretinde Vali Kızılkaya, şehit ailesiyle bir araya gelerek, sohbet edip hatırlarını sordu. Şehit ailesinin taleplerini dinleyen Vali Kızılkaya, şehit Süleyman Sungur’un babası Salih Sungur ve diğer aile bireylerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, "Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz milletimizin bize emanetidir. Emanetlerimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Devletimiz her daim sizlerin maddi ve manevi yanınızdadır" dedi.
Şehit ailesini ziyarete, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk de eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber