Malatya Valisi Seddar Yavuz, kentte gerçekleştirilen rekor sentetik ecza operasyonuna ilişkin yaptığı açıklamada, uyuşturucuyla mücadelede güvenlik güçlerinin kararlılıkla görev yaptığını belirterek ailelere de önemli uyarılarda bulundu. Malatya’da narko
Malatya Valisi Seddar Yavuz, kentte gerçekleştirilen rekor sentetik ecza operasyonuna ilişkin yaptığı açıklamada, uyuşturucuyla mücadelede güvenlik güçlerinin kararlılıkla görev yaptığını belirterek ailelere de önemli uyarılarda bulundu.
Malatya’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 166 bin 376 adet sentetik ecza hap ele geçirilirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonun ardından konuşan Malatya Valisi Seddar Yavuz, uyuşturucuyla mücadelede kararlılık mesajı verdi.
Vali Yavuz, uyuşturucuyla mücadele kapsamında özellikle arzın engellenmesine yönelik çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.
Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, istihbarat birimleri ve narkotik ekiplerinin koordineli şekilde çalıştığını ifade eden Yavuz, “Uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele konusunda etkin bir mücadeleyi yürüttüğümüzü hepiniz biliyorsunuz. Özellikle arzın engellenmesine ilişkin olarak emniyet müdürlüğümüz, jandarma komutanlığımız, istihbarat birimlerimiz ve narkotik timlerimiz göz açtırmadan mücadeleye devam ediyor” dedi.
Malatya’da son dönemin en büyük uyuşturucu yakalamasının gerçekleştirildiğini kaydeden Yavuz, “Dün itibarıyla Malatya tarihinde yakın zamanda en fazla yakalanan uyuşturucu miktarını ele geçirdiğimizi sizlerle paylaşmak istiyorum. 166 bin 376 adet sentetik ecza ele geçirilmiş ve 2 zanlı da gözaltına alınmıştır” ifadelerini kullandı.
Operasyonda görev alan güvenlik güçlerine teşekkür eden Yavuz, başta İl Emniyet Müdürü olmak üzere narkotik ve istihbarat ekiplerinin önemli bir çalışma yürüttüğünü belirtti.
Vali Yavuz ayrıca ailelere çağrıda bulunarak, “Lütfen evlatlarınızı merak edin. Onlara sevgi ve zaman yatırımı yapın. Çocuklarınızın kimlerle ve nerede zaman geçirdiğini lütfen merak edin. Özellikle uyuşturucu madde arzını engelleme konusunda gece gündüz bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
MHA Malatya Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, MTTB Siyaset Okulu’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin vesayet zincirlerini kırdığını ve küresel siyasette oyun kurucu bir aktöre dönüştüğünü vurguladı. Yeni anayasanın bir zorunluluk olduğunu belirten Gürlek, "Güçlü olmayanın ad
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yurt genelinde etkili olması beklenen yağışlar nedeniyle 13 il için “sarı” kodlu uyarı yayımladı. MGM’nin son değerlendirmelerine göre Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Marmara, İç Ege, Akd
Türk Kızılay, 2026 yılı Kurban Bayramı kapsamında gerçekleştireceği vekâletle kurban kesim organizasyonunun detaylarını ve ücretlerini kamuoyuyla paylaştı. "Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatalım" sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında vekâlet bedelleri b
Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü tarafından düzenlenen çalıştayda, raku fırını tasarımı ve pişirimi uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü tarafından “Raku Fırını Tas
Başka bir şehirde yaşamak, memleket gündeminden kopmayı gerektirmez. Düzenli yerel haber takibi, uzaklığı daha yönetilebilir hale getirir.
Kurumlar vergisi mükellefleri için 2025 hesap dönemine ait beyan ve ödeme maratonunda sona gelindi. Mükelleflerin, yasal yükümlülüklerini yerine getirmeleri için belirlenen süre yarın mesai bitimiyle birlikte doluyor. Beyannameler İçin Son Çağrı 2025 yıl
Adıyaman’da düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları Bölge Yarışması, 30 kulüp ve yaklaşık 600 sporcunun katılımıyla büyük bir coşku içinde tamamlandı. Adıyaman, Kulüpler Arası Halk Oyunları Bölge Yarışması’na ev sahipliği yaptı. Yeni Mahalle Kapalı Spor S
Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Ahmet Özköse, MTTB tarafından düzenlenen Siyaset Okulu programını gençlerin bilinçli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmesi açısından kıymetli bulduklarını söyledi. Milli Türk Talebe Birliği tarafından düzen
Pütürge’de Silah Operasyonu: 1 Tutuklama
Yağış Kazayı Getirdi: Yolcu Minibüsü Şarampole Devrildi
03Malatya’da Rekor Uyuşturucu Operasyonu: 166 Bin Sentetik Hap Ele Geçirildi
04Sadıkoğlu’ndan Hak Ediş Çağrısı: “Ödemeler Bayram Öncesi Yapılsın”
05Büyükşehir Belediyesi’nden Spora Emek Verenlere Vefa Gecesi
06Vali Yavuz: “Uyuşturucuya Karşı Gece Gündüz Mücadele Ediyoruz”
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük