Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 18 Ekim 2023 - 15:22 Yorum: 0

Van’da “Togg Mobil Deneyim Merkezi” açıldı

Türkiye’nin yerli otomobili Togg T10X, Van’da kurulan “Mobil Deneyim Merkezi”nde tanıtılmaya başlandı.Türkiye’nin yerli otomobili Togg, tanıtım çalışmaları çerçevesinde Türkiye’nin 7 bölgesinde kurulan Mobil Deneyim Merkezi ile tanıtım...

Van’da “Togg Mobil Deneyim Merkezi” açıldı

Türkiye’nin yerli otomobili Togg T10X, Van’da kurulan “Mobil Deneyim Merkezi”nde tanıtılmaya başlandı.
Türkiye’nin yerli otomobili Togg, tanıtım çalışmaları çerçevesinde Türkiye’nin 7 bölgesinde kurulan Mobil Deneyim Merkezi ile tanıtımlarına devam ediyor. Van’da da kurulan deneyim merkezine getirilen Anadolu kırmızısı, Oltu siyahı ve Gemlik mavisi renkli 3 Togg aracı, bugünden itibaren tanıtılmaya başlandı. Van Valiliği önünde kurulan deneyim merkezine gelen vatandaşlar, araca binerek görevliler tarından geniş bilgi aldı.
İHA muhabirine konuşan iş adamı Ahmet Şimgar, daha önce bir arkadaşının Togg satın aldığını belirtti. Kendinin de aracı beğendiğini ve bugün araçla ilgili bilgi aldığını ifade eden Şimgar, “Hem donanım hem de dış kasa olarak aracı çok beğendim. Sipariş için de görüşme yaptık. İlk siparişlerin 2024 Ocak ayında alınacağını öğrendik. Başka bir araca binmektense milli aracımıza binelim. Almanya, İngiltere ve Amerika’nın aracına binmektense kendi aracımızı tercih edelim. Daha güvenli ve daha konforla daha çok rahat ederiz” dedi.
Öte yandan deneyim merkezi, haftanın 7 günü saat 10.00-19.00 arasında ziyaretçi kabul ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber