Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 12 Mart 2024 - 13:36 Yorum: 0

Varto’da 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma programı

Muş’un Varto ilçesinde, ’İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ nedeniyle bir program düzenlendi.Selçuklu İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından Varto Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlik, Kur’an-...

Varto’da 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma programı

Muş’un Varto ilçesinde, ’İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ nedeniyle bir program düzenlendi.
Selçuklu İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından Varto Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlik, Kur’an-ı Kerim tilaveti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından, tiyatro oyunu sahnelendi.
Daha önce düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program son buldu. Programa Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Musa Ayyıldız, Cumhuriyet Savcısı Bilge Coşkun, Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Eyüp Özkök, İlçe Emniyet Müdürü Şeref Gök de katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber