Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ‘Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor’ buluşmalarında Aziziye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahallede yapılan ve yapılacak çalışmalar ile Düzce için projelerini anlatan Başkan Özlü, vatandaşla...
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ‘Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor’ buluşmalarında Aziziye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahallede yapılan ve yapılacak çalışmalar ile Düzce için projelerini anlatan Başkan Özlü, vatandaşların taleplerini de dinledi.
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın öncülüğünde Türkiye genelinde hayata geçirilen ‘Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor’ halk buluşmaları Düzce’de ilgiyle devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, halk buluşmalarının 3. ayağında Aziziye Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, "Bu programı tüm Türkiye genelinde yapıyoruz. Vatandaşlarımız her istediklerini rahatça sorabiliyor. Çok kıymetli projeler, görüşler çıkıyor. Sonuçta Düzce hepimizin. Vatandaşımız ne istiyorsa o oluyor. Aziziyeli vatandaşlarımız her seçimde bizlere gerekli desteği verdi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Özlü’nün sağlık alanındaki çalışmalarına dikkat çeken Şengüloğlu, "Belediye Başkanımızın inanılmaz gayretleri ile Orman İşletmesi’ne ait arazi Sağlık Bakanlığı’na tahsis edildi. Bakanımız yıllarca uğraştı, ne kadar gayret sarf ettiğini Ankara’da, bakanlıklarda ne kadar koşturduğunu, belediye imkanlarını da bu noktada seferber ettiğini ben yakından biliyorum. Vatandaşlarımızın daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi için. Gerçekten gecesinin gündüzüne katan, belediyenin kendi imkanları ile belediyeye kaynak oluşturmaya çalışan bir belediye başkanımız var. Biz de teşkilatlar olarak her daim yanındayız" ifadelerini kullandı.
"Bu şehrin çehresini değiştirmeye gerçekten kararlıyız"
Başkan Faruk Özlü ise konuşmasında, mahalle toplantılarına büyük önem verdiklerini vurguladı. 2019 yılında başlattıkları ‘mahalle bazlı çalışma’ sisteminin artık tüm Türkiye’de uygulanıyor olmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Özlü, Aziziye Mahallesi’ne yapılan yatırımları paylaştı. "Düzce’nin merkez pazaryeri Aziziye Mahallesi’nde. Yepyeni bir pazaryeri yaptık. Sebze ve meyveciler için olan kısmı tamamladık. Şu anda da yaklaşık 4 bin metrekare tuhafiyeciler pazaryerimize başlıyoruz. Onu da bu yaz bitireceğiz. Düzce’nin Merkez Hastanesi de burada. Hastanemizi Devlet Hastanesi statüsünden çıkartıp Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsüne kavuşturuyoruz. Bunun görüşmelerini yaptık, cumhurbaşkanımıza arz ettik. Bakanlarımızı talimatlandırdı, bakanlarımız Düzce’ye geldi, sözlerini verdiler. Bütçesi hazırlandı, şu anda projelendirmesi tamamlanma aşamasında. Aziziye Mahallesi’nde bin yataklı bir Eğitim ve Araştırma Hastanesi olacak. Bu hastanemize daha çok profesör, daha çok doçent, daha çok doktor gelecek. 140 yoğun bakım ünitesi olan, deprem izolatörlü bir hastaneden bahsediyoruz. Yine 48 sınıflı Düzce’nin en büyük ortaokulunu Aziziye Mahallesi’nde inşa ettik."
Düzce’yi baştan aşağı yenilemeye kararlı olduklarını ve şehrin geleceğini düşünerek çalıştıklarını ifade eden Özlü, "Gece gündüz Düzce için çalışıyoruz. Yaptığımız işler yalnızca belirli bölgeleri değil, şehrin tamamını kapsıyor. İçme suyu arıtma tesisi yapıyoruz. Şehir şebekesinin tamamını değiştiriyoruz. Çöp tesisi kurduk, çöpleri bertaraf ediyoruz. Yani bizim yaptığımız işler Düzce’nin tamamına hitap eden işler. Biz bu şehrin çehresini değiştirmeye gerçekten kararlıyız. Hem Ankara’da hem yerelde projelerimizi yakından takip ediyoruz" dedi.
Düzce’nin yatırım anlamında diğer illerle kıyaslandığında öne çıktığını belirten Başkan Özlü, sadece DSİ tarafından yapılacak yatırımın 15,5 milyar lira olduğunu vurguladı.
Başkan Özlü, siyasi uyumun hizmetlerin hızlı ve etkili şekilde hayata geçmesini sağladığını ifade ederek, "Düzce’de siyaseten çok uyumlu bir kadromuz var. Sadece işimize odaklanıyoruz. Hangi mahallede ne eksik varsa tespit edip gidereceğiz. Bunun için gece-gündüz demeden çalışıyoruz" diye konuştu.
Aziziye Mahallesi sakinleri talep ve isteklerini doğrudan Başkan Özlü’ye iletti, çözüm önerileri yerinde değerlendirildi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Denizli Yeşilköy Ortaokulu 1980-1986 dönemi mezunları yıllar sonra hatıra ormanı oluşturmak için bir araya gelirken, fidan dikimi sırasında ayakkabısının kirlenmemesine özen gösteren CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan galoş giydi.1980-1986 yılları
ABD basını, adı açıklanmayan yetkililere değinerek Türkiye, Mısır ve Pakistan’ın 48 saat içinde İslamabad’da bir ABD-İran görüşmesi düzenlenmesi için taraflara baskı yaptığını yazdı.ABD Başkanı Donald Trump, İran ile görüşmeler yapıldığını iddia ederken İ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Birilerinin bizi çekmek istediği tuzaklara düşmüyoruz. Tedbirli, temkinli, soğukkanlı şekilde sükûneti elden bırakmadan kardeşlik ve komşuluk hukukuna riayet ederek süreci yönetiyoruz."
Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, temaslarda bulunmak üzere geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) yaptığı açıklamada, "Bizim her zaman her yerde söylediğimiz gibi, bütün platformlarda kullandığımız gibi K
Lübnan Dışişleri Bakanı Youssef Raggi, İran Büyükelçisi Muhammad Rıza Şeybani’nin "istenmeyen kişi" olarak ilan edildiği ve ülkeden sınır dışı edilmesi yönünde karar alındığını duyurdu.Lübnan yönetimi, İran’ın Beyrut Büyükelçisi Muhammad Rıza Şeybani’yi i
İran Cumhurbaşkanlığı, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani’nin yerine Muhammed Bakır Zülkadir’in atandığını bildirdi.
AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, 8 kişinin yaralandığı kazayla ilgili olarak, "Yaralanan 59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Atilla Koç’a, 66. Hükümet Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’a ve kazad
Antalya Muratpaşa Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü, evde bakım hizmetleri kapsamında 2025 yılında 2 bin 415 hastaya ulaştı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa’mızda herkese uzanan bir el var. Kimse yalnız değil, biz varız" dedi.Beledi
İran Dışişleri Bakanı Arakçi: "ABD ile müzakere yok, sadece mesaj alışverişi var"
Uşak Valiliği firari hükümlünün ölümüyle ilgili açıklama yaptı
03İçinde altın bulunan çelik kasayı çaldı, polis evinde yakaladı
04Küçükçekmece’de havai fişek patlatan şüpheli yakalandı
05Endometriozis farkındalık ayı nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü sarıya büründü
06Suların yükseldiği evinde mahsur kalan felçli adamın yardımına Kızılay ekipleri yetişti
07Hatay’da uyuşturucu satıcıların yönelik operasyon; 4 gözaltı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük