Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Ekim 2016 - 10:48 Yorum: 0

‘Vekil milletiyle buluşuyor’ uygulamasına büyük ilgi

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından organize edilen "Vekil Milletiyle Buluşuyor" uygulaması kapsamında Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel vatandaşların...

‘Vekil milletiyle buluşuyor’ uygulamasına büyük ilgi

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından organize edilen "Vekil Milletiyle Buluşuyor" uygulaması kapsamında Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel vatandaşların sorunlarını dinledi.

Tekirdağ da ilk defa uygulanan "Vekil Milletiyle Buluşuyor" uygulamaya Tekirdağlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İl binasına gelen vatandaşlar Milletvekili Mustafa Yel ile tek tek görüşerek sorunlarını ve dileklerini iletti. Tekirdağlı vatandaşlar AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığının organize ettiği uygulamadan çok memnun olduklarını dile getirirken uygulamanın devam etmesini istedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı binasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Mustafa Yel, "AK Parti olarak tüm Türkiye'nin, Tekirdağ milletvekilleri olarak da tüm Tekirdağ'ın temsilcisiyiz. Bugün burada AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından uygulamaya konulan Türkiye'de örnek olarak gösterilecek "Vekil Milletiyle Buluşuyor" uygulaması kapsamında bulunuyoruz. Bu uygulama kapsamında her cumartesi bir vekilimiz şehrimizde hemşehrilerimizle bir araya gelecek sıkıntı ve dilekleri konusunda istişarelerde bulunacak. Bu kapsamda, sıkıntısı olanların sıkıntısını dinliyoruz ve önerisi olan hemşehrimiz varsa onları da dikkatlice dinliyoruz. Bugün de bunun için buradayız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber