Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 06 Mart 2024 - 15:05 Yorum: 0

Yalova’da “Angut Kuşu” kitabı imza gününe yoğun ilgi

Türkiye’nin engelsiz bir yaşam için yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle tanıdığı Orman Yüksek Mühendisi Serkan Erol’un çıkarmış olduğu ‘Angut Kuşu’ adlı ilk şiir kitabının söyleşisi ve imza günü büyük ilgi gördü.Yalova Kent Konsey...

Yalova’da “Angut Kuşu” kitabı imza gününe yoğun ilgi

Türkiye’nin engelsiz bir yaşam için yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle tanıdığı Orman Yüksek Mühendisi Serkan Erol’un çıkarmış olduğu ‘Angut Kuşu’ adlı ilk şiir kitabının söyleşisi ve imza günü büyük ilgi gördü.
Yalova Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından gerçekleştirilen etkinlik ile okuyucu karşısına çıkan Serkan Erol’u imza gününde İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Nevzat Alğan, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Hüseyin Özdemir yalnız bırakmadı.
Yalova Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Hüseyin Özdemir’in açılış konuşmasıyla başlayan program, Ali Rıza Üstün’ün Serkan Erol’un kitabında yer alan bir kaç şiirini seslendirmesiyle devam etti. Serkan Erol’un kendi hayat serüveni ve kitabının hazırlık sürecini anlattığı söyleşi büyük ilgi görürken, salondaki herkese umut ışığı verdi.
Erol, konuşmasında ‘”İlk şiir kitabım olan Angut Kuşu için gerçekleştirdiğim söyleşi ve imza etkinliğime yoğun katılım sağlayan ve çıkmış olduğum şiir denizi yolculuğumda beni yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarına teşekkür ediyorum” dedi.
İmza programıyla son bulan programda, kitapların satışlarından elde edilen tüm gelir, sosyal sorumluluk çerçevesinde ANDA İnsani Yardım ve Arama Kurtarma Derneği’ne hibe edilerek, ilimizde ramazanda ihtiyaç sahiplerine erzak kolisi yapılması üzerine bağış yapıldı.
Öte yandan Erol, ilk kitabıyla TÜYAP Bursa 21. Kitap Fuarında 10 Mart 2024’te saat 12.00-19.00 saatleri arasında Hayat Özlem Kayalı Yayınları standında imza gününe gerçekleştirecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber