Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:50 Elazığ Belediyesi, “O sene, bu sene” sloganı ile Elazığspor temalı YKS dene...16:50 Başkan Uzun: “Can dostlarımızı ziyaret ettik"16:46 Düzce’nin ortak turizm markası tescillendi16:45 Bakan Bayraktar: “2024’de madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılma...16:45 Pamukkale Belediyesi Atık Getirme Merkezi miniklere geri dönüşümü öğretti16:45 Samsun’da bin 660 adet doldurulmuş makaron sigara ele geçirildi16:45 Türkiye’nin en güneyinde toz bulutu etkisini hissettiriyor16:43 Yılmaz: "Fındık ticaretinin artırılması, korunması ve geliştirilmesi adına...16:43 İBB’nin açtığı su dolu çukurda hayatını kaybeden Edanur’un annesi, vatandaş...16:42 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Nisan ayı tutarlarını hesaplara...16:41 Balıkesir Büyükşehir’den çocuklara ‘çevre’ eğitimi16:41 KUDAKA yönetimi Erzurum’da toplandı16:39 Balıkesir Büyükşehir’den 1 Mayıs’ta ücretsiz ulaşım hizmeti16:37 Kağıthane Belediyesi ilçeye 60 bin ağaç kazandırdı16:37 Yolda yürüyenleri korkuttuktan sonra saldıran şahıslar yakalandı16:36 Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı16:36 Üniversite sanayi sektör buluşmaları etkinliğine öğrencilerden yoğun ilgi16:35 Gaziantep’te haşerelere karşı 165 bin noktada ilaçlama yapılıyor16:35 Esenlerliler Şehir ve Kültür Gönüllüleri projesiyle İstanbul’u keşfediyor16:35 Yunus Emre Enstitüsünün Irak’taki çalışmaları devam ediyor
Türkiye 24 Eylül 2018 - 16:03 Yorum: 0

Yangında hasar gören fabrika en kısa sürede faaliyete geçirilecek

Aydın'ın Germencik ilçesinde bulunan Ortaklar OSB'de dün gece çıkan yangında büyük maddi hasarın oluştuğu fabrika yetkilileri, zarar tespitinin ardından...

Yangında hasar gören fabrika en kısa sürede faaliyete geçirilecek

Aydın'ın Germencik ilçesinde bulunan Ortaklar OSB'de dün gece çıkan yangında büyük maddi hasarın oluştuğu fabrika yetkilileri, zarar tespitinin ardından fabrikanın en kısa sürede faaliyete geçirilmesinin planlandığı belirtti.

AK Gıda A.Ş'den yapılan açıklamada, "23 Eylül 2018 Pazar günü, Aydın'daki üretim tesisimizde maddi hasarlı bir yangın afeti yaşanmıştır. Yangın esnasında gerekli olan tüm güvenlik önlemleri ilgili kurumlarca koordinasyon içinde derhal sağlanmıştır. Fabrikanın hızla tahliye edilerek hiçbir çalışanın yangından zarar görmemiş olması en büyük tesellimiz olmuştur. Aydın iline ve bölgeye çok önemli bir istihdam ve tarımsal kalkınma kaynağı olan tesisimizin ilgili hasar tespitleri yapıldıktan sonra tekrar devreye alınması için ivedilikle çalışılacaktır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber