Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:02 Park ettiği aracının el frenini çekmeyi unutunca araç metrelerce kaydı: O a...09:01 Bağ evi fareleri yakalandı, 460 bin TL değerinde çalıntı malzeme ele geçiri...09:00 Esenyurt’ya bir evden 400 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan hırsızlar...08:59 Hacılar Erciyesspor Yozgat’ta puan arayacak08:56 Talasgücü Belediyespor son maçına çıkıyor08:52 Bilgi yarışmasını ’Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ kazan...08:49 Konya’da çiftlikte yangın08:43 Yurtta hava durumu08:41 Bakan Işıkhan, Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına ka...08:28 Doğa harikası şelalede hafta sonu yoğunluğu08:12 ’Narkoçelik-14’ operasyonlarında 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin a...07:55 Mersin’de 37 ekiple eş zamanlı asayiş uygulaması07:53 Zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmal...07:43 Yasa dışı bahis operasyonda 450 milyon TL para trafiği tespit edildi: 35 gö...06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...
Teknoloji 15 Mart 2024 - 15:29 Yorum: 0

Yapay zeka ve yazılım destek iş dünyasının geleceğini şekillendiriyor

Bilsoft Yazılım, Yazılım Destek Müdürü Mehmet Barış Aydın, yapay zeka teknolojisinin hızla gelişmesi, yazılım dünyasını da derinden etkileyen bir faktör haline geldiğini belirterek, yapay zeka, insan zekasından ilham alarak öğrenme, problem...

Yapay zeka ve yazılım destek iş dünyasının geleceğini şekillendiriyor

Bilsoft Yazılım, Yazılım Destek Müdürü Mehmet Barış Aydın, yapay zeka teknolojisinin hızla gelişmesi, yazılım dünyasını da derinden etkileyen bir faktör haline geldiğini belirterek, yapay zeka, insan zekasından ilham alarak öğrenme, problem çözme, karar verme gibi becerileri simüle ederek yazılım süreçlerine büyük katkı sağladığını söyledi.
Mehmet Barış Aydın, yapay zeka teknolojisinin gelişimi yazılım dünyasına birçok avantaj sağladığını belirterek “Yapay zeka ve yazılım destek bir araya geldiğinde, işletmelerin verimliliği artırıldığı, süreçlerin iyileştirildiği ve müşteri memnuniyetinin arttığı görülmektedir. Ayrıca yapay zeka teknolojisi, yazılım test süreçlerini de kolaylaştırarak hataların daha hızlı tespit edilmesine yardımcı olmaktadır. Yapay zeka destekli yazılımlar, işletmelerin verimliliğini de artırmaktadır. Ön Muhasebe Programı yazılımları yapay zeka teknolojisi ile desteklenerek, müşteri verileri daha hızlı ve doğru bir şekilde raporlamak mümkün olmaktadır. Ayrıca, yapay zeka destekli yazılımlar sayesinde, işletmeler verilerini daha etkili bir şekilde analiz edebilir ve daha iyi kararlar alabilirler. Hızlı ve doğru kararlar almayı, verimliliği artırmayı ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi mümkün kılan yapay zeka, yazılım geliştirme süreçlerini daha verimli hale getirerek işletmelere büyük kolaylıklar sağlamaktadır” dedi.
“Bilsoft Yazılım olarak 2005 yılından beri teknolojinin gücünü en iyi şekilde kullandıklarını belirten Mehmet Aydın, “Kullanıcılarımıza her zaman güncel ve gelişmiş ürünler sunmaya devam ediyoruz. Teknolojiyi ve gelişmeleri yakından takip eden işletmeler geleceğe daha sağlam adımlar atmakta” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber